Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Raar gevoel onderbuik

Raar gevoel in de onderbuik....

vandaag 13-01-2014 heb ik een raar gevoel in mijn onderbuik, daar beneden en rond mijn navel. Op zaterdag 21-01-2014 ben ik ongesteld geweest wat dus betekent dat ik op ongeveer 03-01-2014 mijn eisprong heb gehad en wij de dag van te voren gemeenschap hebben gehad. Het is even spannend maar ga mezelf vooral niet gek maken! Het is nog best kortdag dat ik gestopt ben met de pil en dat is begin september 2013 geweest.vooralsnog, dat trekkerig gevoel heb ik nooit eerder kunnen plaatsen dus een klein beetje hoop heb ik wel.... Ik probeer dit nu ook als geheugensteuntje op te schrijven zodat ik straks kan terugkijken op hoe het allemaal begonnen is. Wij hebben nog geen kinderen dus je kunt je wel indenken dat alle kleine dingen die ik voel erg gevoelig zijn en er gelijk bij ga denken van, zou het?! Ik vind het wel heerlijk om het op te schrijven, misschien ook om het mijn man straks terug te laten lezen, waar ik me mee bezig heb gehouden.

En uiteraard meer blogs volgen

Ik houd jullie deze week nog op de hoogte aangezien dit de week is dat ik oma moet worden, (zo noemde mijn moeder had altijd).

Alleen erg verveld dat je perse 200 woorden moet gebruiken want blijkbaar kom ik daar dus niet aan haha.

10 jaar geleden

Ik op het moment twee dagen over tijd! Vanmiddag een test gedaan, helaas was deze toch negatief. Dokter gebeld en ze zeiden dat ik nog een weekje moest wachten met de volgende test omdat ik waarschijnlijk nog niet genoeg van het hormoon ontwikkeld had, en inderdaad was het het beste om de test smorgens te doen. Maar ik was zo nieuwschierig vanmiddag dat ik het wel moest doen haha. Nu nog maar een weekje wachten, ondanks ik tocch op hete kolen zit!

10 jaar geleden

Nog een paar daagjes...

10 jaar geleden

success :)

10 jaar geleden

Ja ik bedoelde inderdaad dat ik dan oma zou moeten zijn.... Nog paar daagjes wachten....