Snap
  • Zwanger
  • #36wekenzwanger
  • quarantaine

Quarantaine met drie kids en 36 weken zwanger

Vandaag was dag vier quarantaine met drie wilde jonge jongens. Vandaag ben ik 36 weken zwanger van een vierde. En vandaag zijn we inmiddels op dag 27 van een uitgebreid zwangerschapsverlof. Alle vier zijn we positief getest… en je raadt het al, de kids lijken nul last te hebben.. Et moi, ik begin nu op dag 4 af te takelen. Knetter hoofdpijn, pijn op de borst, snot. En de man, geboosterd en geen klachten, dus de hort op.

De afgelopen dagen heb ik me zeer goed gehouden. Braaf schoolwerk gemaakt met ze. Braaf aan tafel een spelletje gedaan. Film gekeken. Rondje strand gelopen. Stukje gereden in de auto, puur om tijd te doden. Ze de tuin in geschopt.

Maar man man man, ik heb geen kinderen gemaakt om 24/7 met ze door te brengen. Ik vind hun niet meer zo leuk. En eerlijk is eerlijk, ze vinden mij denk ik ook niet meer zo leuk.

Daar komt natuurlijk bij dat de laatste loodjes zijn aangebroken van mijn zwangerschap. Ik wil gewoon lekker ergens lunchen nu het weer kan. Lekker in mijn eentje netflixen op de bank. Pootjes omhoog. Dom op mijn telefoon scrollen. Zonder rotzooi en schreeuwende, ruziemakende kinderen om me heen. Echt T… op! Ik had me mijn verlof echt anders voorgesteld. En op de een of andere manier lijken mannen echt niet door te hebben wat een impact een zwangerschap heeft op je lichaam.

Gelukkig zijn we over de helft van de quarantaine en hadden we geluk bij ongeluk dat we allemaal tegelijk positief testten. Dus na 7 dagen isolatie hopen we ons weer onder de mensen te begeven. De kids graag bij andere mensen dan waar ik ben!! 🤪

Zo, dat moest we even uit! Amen!

Op instragram zie je ons quarantaine avontuur 🤪

2 jaar geleden

Herkenbaar, twee jaar geleden starte mijn verlof in de eerste lock down.. En het was echt echt echt niet leuk.... Ik heb er ook een blog over geschreven, moest het gewoon even kwijt 😁