Snap
  • Zwanger
  • zwangerschap
  • zwangernamiskramen
  • #nietaltijdeenrozewolk
  • #preggo

Preggo

Schreeuw het van de daken, of toch maar niet en even wachten...

Het is al enkele maanden geleden dat mijn laatste post verscheen. In de tussentijd hebben we niet stil gezeten en zijn we opnieuw weer verder gegaan met de hormoonbehandelingen. En gelukkig was het al vrij snel weer raak. Op 18 juli 2020 hadden we opnieuw een positieve zwangerschapstest in onze handen, midden in de nacht. Om 4.00 uur heb ik mijn vriend dan ook wakker gemaakt met het nieuws dat het weer gelukt was, je gaat "opnieuw" papa worden!! 

Na 2 miskramen is dat "happy" zwangerschapsgevoel toch echt anders.

Tuurlijk waren we blij en ergens wil je het van de daken af schreeuwen. Bij de vorige twee keer hebben we ook zeker geen spijt gehad dat we het snel verteld hadden aan onze ouders en enkele van onze vrienden. De warmte en het medeleven was met de miskramen daardoor ook vol op aanwezig, wat een fijn gevoel is in zo'n periode. Alleen merk je toch dat de miskramen je gevoel beïnvloedden en je het Whohooo van de eerste keer zwanger zijn groter is dan nu. Opnieuw hebben we het snel aan onze ouders verteld en aan enkele goede vrienden van ons. De spannende tijd ging nu beginnen.. is drie keer echt scheepsrecht?

Inmiddels hoeft zelfs dat schreeuwen van de daken niet meer, want mijn buik laat goed zien dat er een kleintje op komst is.

Nu ik dit typ ben ik al in het derde trimester van mijn zwangerschap. De baby in mijn buik groeit goed en is een levendig ding. Mijn zwangerschap daar in tegen is niet bepaald een makkie en zeker niet altijd een roze wolk. Mijn zwangerschap heeft me letterlijk een pas op de plaats laten zetten en veel ging er gewoon even niet. In de komende posts wil ik mijn lief en leed met jullie delen, want het heeft mij door een pittige tijd heen geholpen om te weten dat er meer mamma's (to be) dit hebben doorgemaakt.

Maar voor nu sluit ik af, schreeuwend van de daken!: We zijn zwanger!! We krijgen een kleintje in maart 2021!!