Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Prachtige mamasieraden van Shenza

Zoek je een cadeau voor jezelf of voor die ene lieve vriendin? Of wil je een sieraad als herinnering aan een speciale gebeurtenis, zoals de geboorte van je kind? Bij Shenza worden alle sieraden bewust in gelimiteerde oplages gemaakt, zodat elke ring, ketting, oorbel of armband uniek is. Met kostbare materialen zoals zilver, goud, edelstenen, parels en duurzame hout- en leersoorten.

Het verhaal achter Shenza

Tijdens de zoektocht heeft Shenza goud- en zilversmeden gevonden in Thailand, China, India, Italië, Duitsland en Nederland. Elk sieraad van Shenza wordt met de hand gemaakt door deze ambachtelijke ateliers en elke ontwerper en smid heeft oog voor de details en werkt met passie aan de sieraden. Shenza hoopt dat je geïnspireerd raakt door deze verhalen en met plezier jouw unieke sieraad uitkiest.

Design-it-yourself: persoonlijke sieraden

Omdat sieraden iets heel persoonlijks zijn, is het ook mogelijk zelf jouw eigen sieraad samen te stellen. Kies het materiaal dat bij jou past, de steen die je mooi vindt en laat de tekst, datum of naam erin graveren die voor jou belangrijk is. Zo creëer je zelf een tastbare herinnering aan speciale momenten of een sieraad voor jezelf om je elke dag speciaal te voelen.

Persoonlijke service voor jou!

Shenza gaat met liefde aan de slag om iets moois te maken van het sieraad dat een unieke betekenis voor jou heeft: de ontwerper van het sieraad, de smid die jouw sieraad maakt, de graveur die jouw tekst erin zet en het team van Shenza dat jouw sieraad uiteindelijk prachtig inpakt. Is er iets waar je niet tevreden over bent of is je sieraad toch niet wat je ervan verwacht had? Dan mag je deze gewoon terugsturen of hij wordt aangepast, zodat jij je elke keer bijzonder voelt wanneer je jouw sieraad draagt.

 

8 jaar geleden

Mijn beste vriendin is jarig in november en het lijkt me leuk om haar hiermee te verassen! :) Als je interesse hebt...ik heb hier laatst een paar mooie sieraden gezien - http://www.kayasieraden.nl/nl/geloof/communie-sieraden/

9 jaar geleden

@Valerie dat lijkt me wel, ik heb er zelf ooit een ring van gerkegen, fantastisch. Erg mooi materiaal!

9 jaar geleden

Ik wil iets speciaals aan mijn man geven, misschien dat Shenza daar ook wel geschikt voor is. Hij vind het altijd belangrijk dat alles duurzaam is, dus lijkt me een geschikt merk...

9 jaar geleden

Dit waren toch ook die sieraden die mamaplaats voor serious request weggaf voor de mooiste blog? Nog steeds jammer dat ik toen niet gewonnen heb, vind ze erg mooi!