Snap
  • Zwanger
  • onverwachts
  • Baby3

Positieve test van nummer 3!

Oeps.. Overtijd! En nu dan? Het zal toch niet weer? Nee dat kan niet maak ik mezelf wijs.. Wanneer zou het dan gebeurd moeten zijn? Allemaal dingen die ik me afvraag. 

Toch maar naar de action voor een zwangerschapstest, gewoon voor de zekerheid om het uit te sluiten. Mijn cyclus is normaal altijd hetzelfde. Heel af en toe dat er 3 dagen ineens bij komen. Nu zitten we al op 5 dagen... 

Vol spanning koop ik een test en neem ik hem mee naar huis. Zenuwen zoals ik die nu heb, heb ik bij de vorige 2 niet gehad. Mijn vriend is thuis al aan het wachten. Hem maar op de hoogte stellen dat de kans groot is dat baby nummer 3 al in ontwikkeling is! Het zijn 2 lange minuten.. Ik leg hem uit hoe de uitslag werkt. 1 streepje is niet zwanger, 2 streepjes wel. Hmm zegt hij 2 streepjes wat was dat ook alweer? Zwanger! Ik merk dat ik er zelf helemaal niks van begrijp en dat het me overvalt. Kunnen we dit wel is het eerste dat ik vraag. De oudste is 4 en zal in mei 5 worden. De jongste wordt volgende week 2. Natuurlijk kunnen we dat zegt mijn vriend. Zijn we wel meteen van alle baby's af zegt hij. En naar deze dan is het ook echt klaar. Natuurlijk is het dan klaar, dan hebben we 3 prachtige kinderen..

Die maandag meteen gebeld voor een afspraak bij de verloskundige. De assistente aan de telefoon wist nog meteen wie ik was, wat grappig! Ze feliciteert ons en de eerste echo zullen we hebben op maandag 23 december 2020, dan zijn we volgens de telling precies 8 weken! Spannend! 

3 jaar geleden

Gefeliciteerd. Wat fijn voor jullie.