Snap
  • Zwanger

Positieve test op vervelend moment in mijn leven. 1#

Mijn blog gaat over hoe ik erachter kwam dat ik zwanger was op een vervelend moment in me leven en of ik het kindje weg zou halen of niet.

'Zullen we zo een filmpje kijken?' Vroeg ik terwijl ik een glas cola inschonk.

'Nee, nu even niet die jongens komen zo online daar heb ik mee afgesproken' klonk het alweer vanachter zijn playstation vandaan.
Maar inmiddels zit hij vaker achter zijn playstation dan met mij voor de tv.
'Zullen we morgen even naar mijn ouders dat is ook alweer even geleden?'
'nee geen zin in' zei hij geïrriteerd.
Tegen hem praten terwijl hij aan het game was was ook geen succes.
Dus zat ik weer alleen op de bank tv te kijken te wachten tot ik eindelijk kon vertellen hoe mijn dag was geweest op het werk!
Het was altijd, ik heb met de jongens afgesproken en daarna kwam ik pas. En ik had al zo vaak aangegeven dat ik me alleen en niet gewaardeerd voelde, Maar dat werd altijd ruzie en ik moest maar een hobby zoeken.

Toen kwam het moment dat ik contact kreeg met een vriend van vroeger. We wisselde nummers uit en appte elkaar af en toe over en weer.
Ferry had niks door hij kwam thuis at mee, ging game en daarna zijn bed in.
Ik had dus alle tijd om met andere mannen te praten.
Ik begon me beter te voelen daardoor en voelde me sinds lange tijd weer zelfverzekerd. De berichten werden steeds dieper en dieper en ik zag het wel zitten om na 7 jaar is met iemand anders het bed te delen.

7 jaar geleden

Snap het ergens wel dat je de aandacht die je van Ferry niet krijgt, ergens anders gaat zoeken. Benieuwd naar je volgende blogje...