Snap
  • Zwanger
  • zwangerschap
  • zwanger
  • zwangerschapstest
  • ongepland

Positieve test, hoe ga ik het vertellen?

22 December 2018,

Wat duurt het toch lang.. nog steeds niet ongesteld?? Zal het dan toch echt zo zijn??

Na een week twijfelen wel of geen test halen, toch maar een test gehaald. Ontzettend zenuwachtig maar goed ik moest het weten. We waren er tenslotte totaal niet mee bezig en heb mijn vriend er toen ook niet over verteld dat ik een test ging halen. Die zaterdagochtend direct getest en ja hoor nog geen minuut later 2 streepjes. Alles vloog door m’n hoofd; hoe, wat gaan we dit doen.. beide een goede baan & een huis dus dat was prima, maar toch.. Hoe gaat mijn vriend reageren? Was toch de eerste vraag die in me op kwam. S’middags toch maar even naar de drogist en een clearblue test gehaald met weken. Eenmaal thuis gelijk weer getest en ook deze was positief. Nu was het wachten tot mijn vriend thuis kwam, zwetend en zenuwachtig zat ik op de bank te wachten. Eindelijk, hij is thuis.. oké wat nu? Hoe ga ik het vertellen?. Na een halfuur stilte vind hij dat ik wel een beetje raar doe en vraagt wat er is. Met zweethandjes pak ik de testen uit m’n vest en geef ze aan hem. Het is even stil en daarna begon hij te lachen, is dit serieus? Uhm.. jaa dit is serieus. Ik zag de traantjes in z’n ogen komen en een glimlach van oor tot oor. 

Godzijdank hij is er blij mee & ik natuurlijk ook!