Snap
  • Zwanger
  • misselijk
  • bam
  • pregnyl
  • hg

Positieve test(en)!

Klaar voor de start

Ik heb al drie keer een ovulatietest gedaan, twee zwangerschapstesten, maar eigenlijk weet ik dat ik mij vooral gek loop te maken door de pregnyl. Het is nu de derde keer dat ik heb gespoten en ook deze keer ben ik een week moe, niet fit en soms zelfs misselijk. Dat het deze keer twee dagen langer lijkt te duren betekent niet meteen dat ik zwanger ben, maar toch maak ik mezelf gek.

Op zaterdagavond probeer ik een derde zwangerschapstest, tien voor zes... hij lijkt positief... maar dit was de laatste test. Ik weet niet hoe snel ik mijn zoon uit zijn bed moet trekken om bij de trekpleister een nieuwe test te halen. Het is echt... ook deze test blijkt positief!

Ik ben niet top fit, maar de misselijkheid lijkt nog ver weg... had ik toen maar meer genoten van de week die volgde!