Snap
  • Zwanger
  • IVF

Positieve ovulatietest

5 jaar geleden

Is het ook zeker. Vanmiddag is er weer een embryo terug geplaatst en nu wachten. Het embryo is 5 dagen oud dus nu mag ik over 9 dagen al testen best een gek idee, kreeg ook een foto van het embryo in me baarmoeder. Nu vooral duimen en me focussen op andere dingen. O wat ontzettend spannend meid! Ga ook heel hard voor je duimen dat het gaat lukken

5 jaar geleden

Goh dat maakt je ook wel onzeker als je dat zelf moet doen. Heel goed, blijven praten, vond ik zelf ook heel fijn. Vreemd dat daar niet meer mogelijkheden voor zijn voor jou. Het is idd slopend, maar blijven praten is zo belangrijk! Ik ga weer heel hard voor je duimen, wij willen binnenkort ook weer beginnen..? toi toi toi meid!

5 jaar geleden

Ja ? . Hoop zo dat het nu wel lukt

5 jaar geleden

Dank je wel ? . Er werden eerst echo's gemaakt om te kijken wanneer me eisprong ongeveer was en dan moest ik starten met ovulatietesten. Ze willen het eerst proberen in me eigen cyclus, mocht dat niet lukken gaan we de volgende ronde met medicijnen doen. Helaas niet echt begeleiding wel een paar keer met een maatschappelijk werker gepraat maar die ging met pensioen en daarna is er niks meer gebeurt. Probeer er met lotgenoten over te praten want merk wel dat ik daar behoefte aan heb, het is echt slopend. Maar we blijven positief ?