Snap
  • Zwanger
  • positiekleding
  • mamatobe
  • Momfashion

Positiekleding kopen of niet?

Ik riep, net als vele andere mommy’s-to-be ; ik ga echt niet te veel geld uitgeven aan positiekleding! Dit komt omdat je het heel lang draagt en je groeit er tijdens je zwangerschap soms ook uit.  

Het eerste wat ik deze zwangerschap kocht waren gelijk comfortabele bh’s, want die waren zó gevoelig en groeide gelijke goed mee.. Aan gezien ik deze keer borstvoeding wil geven heb ik gelijk daarvoor ook 1 voedingsbh uitgezocht. 

Qua kleding had ik nog wat broeken van de vorige zwangerschap, maar toen had ik met een heel ander seizoen te maken en kon ik vrij lang stretch jurkjes en wijde jurken aan uit mijn eigen kleding kast. 

En nu kunnen we wel zeggen; Ja het is Corona, dus je hoeft toch nergens heen. Maar ik zit 100 x lekkerder in mijn vel als ik er “leuk” uitzie. Maar zoals ik schreef; ik ben niet van plan om hier heel veel geld aan uit te geven. 

Dus heb ik wat basic items bij de H&M bestelt en dit aangevuld met items van Mamalicous, Pieces Maternity en Asos. Wat ik ook heb gekocht is de Bellywrap, deze draag ik over grote/wijde items of shirts die al wat te kort zijn. Een mega pluspunt aan de Bellywrap dat hij ook gelijk steun aan je buik geeft. 

Het hoeft niet duur te zijn; een paar goeie basics mixen met je eigen kleding dan kom je een heel eind!