Snap

Pff flink pist off en geïrriteerd na vervelend nieuws.

Wat een leuk telefoontje zou zijn veranderd in een teleurstelling!!!!!

Na mijn miskraam 1 april was ik er weer helemaal klaar voor!! Een nieuwe icsi behandeling, geestelijk zette ik de naalden al in mijn buik en keek ik erg uit naar weer een eerlijke kans te hebben op een 2e wonder. Hoe dat allemaal compleet anders kon lopen had ik niet zien aan komen. 1 mei de verpleegkundige van het Amc belt mij om een afspraak te maken voor de volgende icsi behandeling zo is mij verteld. Maar gelijk word aan het begin van het gesprek duidelijk dat het ziekenhuis een fout heeft gemaakt. Ze hadden mij namelijk nooit mogen zeggen dat ik gelijk mocht Starten volgens de verpleegkundige er is namelijk een wachtlijst van 1 JAAR!!

Mijn hart zinkt in mijn schoenen bij deze woorden ik kom bijna niet uit mijn woorden van de schrik en stotter er nog net uit dat ik dit echt niet vind kunnen. Ik voel me steeds bozer worden want wij zijn afhankelijk van hun ziekenhuis en wij kunnen niet net als ieder ander zelf bepalen wanneer wij nog een kindje hopen te krijgen. Nee alles word voor ons bepaald tot in de kleine details en tot vervelends toe. Ik wil het liefst heel hard schreeuwen en de verpleegkundige verrot uit schelden, maar ik besef me maar al te goed dat deze lieve verpleegkundige hier niks aan kan doen. Ik blijf kalm en luister haar verhaal aan. Ze geven hun fout ruiterlijk toe en geven aan dat ik door hun fout nu op een verkorte wachtlijst kom van rond de 4 maanden ipv een jaar. Als je het zo leest denk je vast dit is toch geweldig zo een korte wachtlijst in vergelijking met een jaar, maar voor mij is zelfs 4 maanden te lang als het aan mij had gelegen was ik gisteren al gestart. Ik voel dan ook elke dag het verdriet van het niet kunnen starten. Om me heen lijkt iedereen zwanger te raken en zo met een zucht wanneer ze dit zelf wilde. Hier zal dat nooit gebeuren en zal ik altijd moeten dansen naar de pijpen van een ziekenhuis!! Iets wat voor mij denk ik nog het moeilijkste is aan dit hele traject.