Snap

Papa dat is handig!

Geboortekoekjes als geboortetraktatie

Op de negenmaandenbeurs hebben we de geboortekoekjes gelanceerd. Dit was heel spannend want we waren vooral erg benieuwd naar de reacties van de doelgroep en of de geboortekoekjes bij jong en oud in de smaak zouden vallen.

Het was goed om te zien en horen dat de ideeën en mogelijkheden van het geboortekoekje al door de bezoekers zelf werden ingevuld. Het geboortekoekje spreekt voor zich! De reacties waren dan ook superpositief en erg leuk. De (toekomstige) ouders en familie vinden de geboortekoekjes erg lekker, handig en een origineel idee. Vooral dat ze naar afloop niet meer iedere keer hoeven te stofzuigen was een veelvoorkomende reactie. Maar de leukste uitspraak kwam toch wel van een 4-jarig meisje dat dolenthousiast met volle mond riep: 'Papa, dat is handig, hoef jij niet meer te smeren!'

De prijs van de geboortekoekjes werd erg goed ontvangen. Je krijgt maar liefst 120 geboortekoekjes voor maar €19,50 en 20 geboortekoekjes met je eigen gepersonaliseerde kaart samen verstuurd voor €8,95.

Iedereen die binnenkort op kraamvisite gaat, heeft in ieder geval een origineel cadeau om te geven of te sturen! En iedereen die op het punt staat papa of mama te worden hoeft geen beschuiten met muisjes meer te smeren maar besteld geboortekoekjes op www.geboortekoekjes.nl!

Geboortekoekjes getest

8 jaar geleden

alles is netjes afgehandeld. suoer service! zeer tevreden.

8 jaar geleden

Gisteren geboorte koekjes besteld,via de iPad... Tot 2keer toe fout melding na afrekenen en kon de betaling beëindigen mislukt,balen! Ik wil heel graag die koekjes. Ik denk nog 1 keer proberen met de gewone pc, gelukt! Jippie! Krijg ik ineens na de betaling via iDeal 3 ordernummers in m'n mailbox , blijkt dat ze als nog alle drie de bestellingen hebben verwerkt ondanks de foutmelding en beëindiging betaling.krijg ik 3 dozen geleverd terwijl ik aan 1 doos genoeg heb.aaahhhh! Meteen gemaild want het bedrag is dus ook 3 maal afgeschreven.heb nog geen berichtje terug , hopelijk wordt dit snel opgelost en krijg ik het geld terug na het retourneren van de koekjes. Verder super tevreden , snelle levering en het ziet er netjes uit alle koekjes zijn apart verpakt,leuk voor geboorte bedankjes en even iets anders als beschuitjes smeren.

9 jaar geleden

Beste Claudia, Bedankt voor je reactie! Je hebt helemaal gelijk, het geknoei en smeren is voorbij. Je krijgt een klein doosje met kaart als kraamcadeau of voor een babyborrel en visite kun je de volumeverpakking bestellen met maar liefst 120 geboortekoekjes. Daar kun je even mee vooruit en maar goed dat de koekjes 5 maanden houdbaar zijn. Hopelijk zien we je bestelling tegemoet of krijg je de geboortekoekjes als kraamcadeau! Wens ik je nog een hele mooie zwangerschap! Groetjes Geboortekoekjes

9 jaar geleden

Wat een goede uitvinding! Geen geknoei meer met losse muisjes op de grond en geen gebroken beschuitjes. Denk dat ik dit maar ga vragen als kraamcadeau!!