Snap
  • donatiecadeau
  • kerstcadeau
  • babyshoweridee
  • mamaplaatsxmommaluv
  • moederschap

Pak jij het deze kerst ook anders aan?

MommaLuv heeft duurzame donatie cadeaus

Het is december! Wat vliegt de tijd! We zijn benieuwd of jullie allemaal al aan het voorbereiden zijn voor de kerstdagen.

Terwijl we hier bezig zijn met de kerstinkopen bezocht onze contactpersoon uit Zuid-Afrika in november uit jullie naam weer een kersverse moeder! Haar naam is Roseline Minnie en ze is 36 jaar oud. Op 2 november is haar eerste kindje, dochtertje Veronic, geboren.

Roseline heeft een moeilijke situatie. De vader van Veronic is tijdens de zwangerschap weggelopen en daarnaast zorgt Roseline fulltime voor haar moeder. Haar moeder is verlamd en heeft daarom veel zorg nodig.

Ze is dus enorm dankbaar dat ze dankzij Mamaplaats een MommaLuv-pakket heeft kunnen ontvangen.


Snap

Roseline Minnie en Veronic

Het MommaLuv-pakket dat we uit jullie naam hebben mogen schenken, bestond o.a. uit: een babybadje, een klamboe, een dekentje, kleertjes, katoenen en wegwerpluiers, babyverzorgingsproducten, wasmiddel en voedsel voor de mama zelf om aan te sterken.

Dit is onze missie: baby’s een gezonde en veilige start geven.

Waar het wiegje ook staat: wij zorgen voor een pakket met basisbenodigdheden. Door de Nederlandse traditie van kraamcadeautjes op een nieuwe manier in te vullen, zijn we in staat om Afrikaanse moeders te voorzien van de basics.


Ben je zwanger en wil jij je graag laten koppelen aan een mama in Afrika?

MommaLuv verbindt jou, voordat je kindje er is, aan een mama-to-be in Afrika. Deze vrouw is rond dezelfde tijd uitgerekend als jij. Dankzij donaties van jouw kraambezoek ontvangt zij een babypakket met basisbenodigdheden uit jullie naam. Zo geef je nóg een kindje een gezonde en veilige start. Misschien wel het meest betekenisvolle kraamcadeau dat er is. En een enorm compassievolle start van het leven van je kindje.



Ben je op zoek naar een duurzaam kerstcadeau?

Of wil jij het deze kerst anders aanpakken en een mooi donatiecadeau onder de boom leggen? Via onze webshop geef je de mooiste betekenisvolle cadeaus.

Ga naar:

www.mommaluv.nl