Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Overtijd lopen

Op steeds meer plekken wordt gevraagd aan me: "Hoe is het? Wanneer ben je ook al weer uitgerekend?" Als ik aangeef dat ik inmiddels een paar dagen 'overtijd' ben, komt de volgende vraag: "Ben je het nog niet zat?" Hier geef ik steevast hetzelfde antwoord steeds op: "Nee, hoor. Het gaat het goed met me. Ik ben het nog niet zat".

Ik ben uiteraard heel nieuwsgierig, maar dat ik het zat ben: nee. Zolang ik me goed voel en ik me nog goed kan bewegen, ben ik het nog niet zat. Ik kan nu nog gaan en staan waar ik wil; dat zal straks anders zijn, besef ik me.

Daarom: nu nog maar even genieten van alle kleine en grote dingen in het leven. Straks zal het wat beperkter zijn wanneer je kindje nog een baby is. Uiteraard kijk ik erg naar deze tijd uit. Een tijd om samen als gezin van te genieten. Samen ook met mijn dochter. Ook daar ben ik nieuwsgierig naar. Hoe zal zij reageren? Hoe reageren de kinderen op elkaar? Oei...wat ben ik benieuwd!

Iedereen bedankt voor de belangstelling, maar ik ben het nog niet zat ;)! Voor ik het weet, hoop ik ons kindje in mijn armen te hebben.

 

10 jaar geleden

Geniet er nog maar even lekker van en neem vooral de tijd. Je kleine hummeltje is er gewoon nog niet helemaal klaar voor om zijn veilige plekje te verlaten.

10 jaar geleden

Heerlijk hoor, zolang je je lekker voelt en je nog goed genoeg stabiel bent, kun je er lekker van genieten, overtijd of niet ;) Die kleine komt toch wel!