Snap

Orange is the new black

Iedereen kent dat moment wel.. Dat je af en toe denk was ik maar met een vrouw getrouwd.. Dat zou alles zoveel makkelijker maken.

Orange is the new black.. Waarom die titel.. Als ik 'S avonds na een hele dag opruimen, koken, nog meer opruimen omdat iedereen alles laat slingeren, werken, leuk spelen, gezellig zijn, administratie doen (oké dat stel ik altijd uit) eindelijk de bank voor mezelf heb en 2 uurtjes rust heb (want jullie moeten weten mijn vriend heeft een eigen restaurant dus 'S avonds is hij altijd aan het werk) dan is het gewoon tijd voor serie's... Orange is the new black is daar er 1 van.. En altijd als ik dat kijk... Denk ik wauw dan zit je in de gevangenis maar dan heb je het zo easy en gezellig (nu weet ik ook wel dat het maar film is maar ik kan me redelijk goed inleven). En ondanks dat ik onvoorwaardelijk veel van mijn 2 mannen houd.. Is dat soms een heel relaxte uitvlucht..

Die hebben nooit het baard scheer probleem.. En dat is er eentje hier thuis.. Die Griekse haren vliegen allllle kanten op.. En blijven overal zich verstoppen!! En behalve ik snap niemand het probleem hier in huis... 

Of de afwas.. 3 jaar geleden huurde we dit huis en maakte we een nieuwe keuken erin.. En we zeiden dat we altijd zelf gingen afwassen en geen afwasmachine nodig hadden... Heb ik een hele grote inschattingsfout gemaakt!!! 

Maargoed dat zijn allemaal beginnersfouten.. 

Daarom orange is the new black.. 

Eventjes tot rust komen..

En morgen weer een leuke, gezellige, spontane, verrassende, nieuwe dag ❤️

Goodnight mama's