Terug
Blog header image

Op weg naar de 20 weken echo

de weg naar de 20 weken echo... Zenuwen zijn er genoeg. Zijn m'n twijfels terecht...
2&twins
6 jaar geleden

Ik ken het verhaal ( een beetje ) maar zoals je het schrijft lopen uiteraard de tranen over mijn wangen.... Wat een gevoel van onmacht moet dat geweest zijn.. en van " wat als......." want ik kan me heel goed voorstellen dat je je dat gevoel heel erg hebt (gehad)....

MamavanSenT
6 jaar geleden

Jeetje wat heftig! Het moet echt een hel zijn geweest voor jullie.

Malutie
6 jaar geleden

Ja dat was het wel ja. Al leef je op dat moment op automatische piloot ofzo. Je hebt pas later door hoe die tijd was.

Blog header image

Bijna 4

En zo is mijn aller aller leukste meisje alweer bijna vier 💗💗 ik vind dit zó zo spannend.. bijna naar de basisschool, écht baby af..