Snap
  • Zwanger
  • echo
  • #20weken
  • #opdehelft
  • #ongemakken

Op de helft

Het is alweer even geleden!! 

We zijn ondertussen de helft gepasseerd. Het is een bumpy ride om zomaar te zeggen. Een roze wolk, ... wat is dat? Sinds 14 weken ben ik niet meer aan het werk. Door het stoppen van mijn medicatie ben ik continu overprikkeld. (korte uitleg; adhd en geen medicatie) Ik kan je vertellen, werken op een woongroep met jongeren met autisme hielp hierbij niet mee. Werk heeft goed bedoeld mijn uren veranderd maar deze kwamen uiteindelijk niet ten goede. Na een gesprek met de gyneacoloog/psychiater besloten dat het belangrijk is om zo weinig mogelijk prikkels te hebben. Helaas is er geen vervangend medicijn. Of tot zover die is er wel maar wordt alleen gegeven bij echt depressieve vrouwen en dit ben ik nog niet, en deze medicatie geeft complicaties de 1e dagen na de geboorte. Voor mij al een signaal om dit niet te doen. Binnenkort ga ik naar de bedrijfsarts en gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn. Voor nu is het thuis zitten, wel leuke dingen doen maar alles met mate. Lijstjes maken, doseren, en proberen te genieten want van die roze wolk is tot nu toe nog niks terecht gekomen. 

Wel hebben we de baby voelen schoppen. Ik begin de baby wat vaker te voelen en mijn partner heeft de baby vorige week gevoeld. Dit zijn happy moments. Thank god gaat het met de zwangerschap echt perfect. De 20 weken echo was keurig, alleen een erg eigenwijze baby die niet op de foto wilde. Het geslacht blijft voor ons een verrassing :) 

Nu heeeeel veel aftellen naar december en hopen dat derest van de zwangerschap ook voor spoedig gaat! 

#tochproberentegenieten#20wekenzwanger#ouderstobe#