Snap
  • Zwanger
  • leven
  • opmerkingen
  • oordeel
  • Stomme

Oordelen is zo makkelijk.

5 jaar geleden

Terwijl ik dit typ vraag ik me af waarom ik eigenlijk reageer, misschien komt het omdat ik jou reactie zuur lees en de indruk krijg dat jij vind dat ik overdreven reageer. Dat zou kunnen, ik ben ook een mens en interpeteer dingen misschien niet altijd zoals ze bedoeld zijn. Maar na deze blog zijn er ook weer een aantal reacties verwijderd. Dus ik ben misschien een slechte moeder maar blijkbaar wel een interresante blogster, want diegene volgt me wel?. Mocht je verder mijn blogs in twijfel nemen raad ik je aan om er gewoon voorbij te scrollen. Net als de mensen die het nodig vinden om naar te reageren, mij is altijd verteld dat als je niets aardigs kan zeggen je misschien beter je mond kan houden ?

5 jaar geleden

Welke blog was, dat? 'Leuk hoor?' Ik heb hem even teruggezocht omdat ik me nog herinnerde dat ik daar ook op gereageerd had. Ik was nieuwsgierig naar al die nare reacties, omdat ik ze vorige week niet zag. En ik verbaas me over het feit dat ik de negativiteit in de reacties nog steeds niet zie...? Er wordt tegenwoordig wel heel snel gezegd dat reacties op Facebook zo zuur zijn, maar ik geloof dat er tegenwoordig ook erg zuur gelezen wordt....

5 jaar geleden

Ik zal zo eens je (andere) blogs lezen, maar herken je gevoel helemaal. Ook op mijn vorige blog die op facebook geplaatst werd waren de commentaren niet van de lucht. Makkelijk he? Oordelen over een ander... ik hoop dat ze zich er beter door voelen. Want blijkbaar is dat nodig over de rug van een ander. Lekker sneu... kop omhoog hoor! Laat ze maar lullen!!

5 jaar geleden

Via de site zelf word er vaak leuk gereageerd maar op Facebook echt helemaal niet. Ik heb laatst zelf voor het eerst en typefout verbeterd via Facebook van een ander. Oh man die kritiek daarover. Kritiek geven is nu eenmaal erg Nederlands geloof ik. Overigens ben ik een thuis Blijf moeder en dat is ook niet goed ?