Snap
  • Zwanger

Oordeel niet over een ander

Het is een tijdje stil geweest, maar ik ben weer terug om het verhaal af te maken :)

Het is een tijdje stil geweest... Er in het voorjaar wat gebeurt waardoor mijn leven weer eventjes op zijn kop stond. En om eerlijk te zijn schrok ik best wel van sommige reacties over mijn afgelopen blogs.

Ik wist niet of ik door wilde gaan met het vertellen van mijn verhaal. Wanneer je je verhaal online doet hebben vele mensen een mening, de ene is positief en de andere negatief.

Van mij mag je die mening hebben, zelf heb ik ook altijd een mening over anderen. Maar toch, alsjeblieft: heb wat meer respect naar elkaar toe, houd sommige dingen gewoon voor je in plaats van iemand direct afzeiken. Zeggen hoe dom diegene wel niet is...

Ik heb mijzelf heel vaak dom genoemd tijdens mijn zwangerschap, ik ben misschien voor sommige mensen dom geweest maar ook al ben ik dom geweest, ik ga niet door mijn eigen fout het leventje afbreken.

Dat is om het kleine leventje wat in mijn buik groeide te laten groeien en ontwikkelen tot een mens en het een leven te laten leiden! Ik ben zelf dom geweest, maar daar is de kleine niet de dupe van... Mensen zeggen snel: Dit zou mij nooit overkomen, of hoe dom kan je zijn? Totdat jezelf in een of ander schuitje belandt. Een vriendin van mij was jong zwanger, ook niks van voorbehoedsmiddelen gebruikt, toen had ik zelf de gedachte van: dat zal mij dus niet overkomen. Een andere vriendin die had onveilig seks met haar toenmalige vriend, elke keer zei ik: gebruik nou eens de condoom/pil. Doe het veilig! En nu.. nu ben ik de gene die door onveilig seks zwanger is geraakt.

5 jaar geleden

Zo met je eens... mensen oordelen zo makkelijk.... het is makkelijk om iemand even af te branden... als je zelf niet in een bepaalde situatie zit!!! Meis... ik vind je onwijs dapper dat je je verhaal deelt!! En heel veel respect dat je je kleintje opvoed en je mama rol met zoveel liefde op je neemt.. (je moet wel.. i know.. maar toch) !! Ik wens je heel veel geluk samen met je kleintje. Laat iedereen maar oordelen... je doet het super! Liefs.

6 jaar geleden

Ik heb net even je andere berichten gelezen kan me nog herinneren dat ik 1 ervan via fb had gelezen. Maar wat ik me nu toch nog afvraag hoe reageerde Robin? En trek niks aan van de negatieve reacties, het is zo makkelijk om mensen te beoordelen/veroordelen vanachter je vertrouwde scherm ;)

6 jaar geleden

Leuk dat je weer terug bent!

6 jaar geleden

Lieve Eva, Mensen zijn kei en kei hard en kunnen makkelijk over een ander oordelen! Trek het je vooral niet aan die mensen zijn het niet waard! Lekker van je dochtertje genieten! Het mooiste geschenk wat er bestaat! Heel veel liefs Sanne Ben blij