Snap
  • Zwanger

Ooit in elkaar getrapt door een baby?

Wow of wauw?! Die trapjes die jij mama nu al geeft! Zitten alle zwangere vrouwen altijd op een roze wolk? Of heb jij ook ups and downs?

Nu 29 weken zwanger..!

Alles gaat goed! Elke controle weer hoor ik dat ik een wenselijke controle heb. Precies zoals zij het graag zien!

We krijgen een jongen! Super leuk maar tegelijkertijd ook erg stressvol..

Ik ben een vrouw die zich voor werk 100 procent geeft. Maar dat gaat al een paar weken niet. Erg veel last van mijn bekken en moeheid. Met mijn lichamelijke beroep en daarnaast de verantwoordelijkheden die draag op mijn werk heb ik een paar grote stappen terug MOETEN doen.

Nee ik wil niet zeuren want in mij is er zonder enige moeite een wondertje aan het groeien! 

Waar ik van te voren van dacht dat ik me top zou voelen heb ik nu al discussies met deze kleine man in mn buik. 

Kun je nu mischien stoppen met schoppen tegen mn blaas aan?!  AuW dat waren mn ribben meneer! Net wanneer hij rustig wordt begint mn rug en mn billen te praten dat ik mn rust moet nemen.. dus daar ga je weer na een halve dag werken PLAT liggen..

Jeetje wat kan ik zeuren.. maar iedereen met zn goed bedoelde opmerkingen 

Te dik te dun te moe te mooi .. gaat het wel passen? Ene kant gaat het oor in oor uit andere kant denk ik Wat een lef al die ongevraagde opmerkingen en word ik erg onzeker.. maar te lang nadenken gaat niet! Want Auw ik krijg weer een trap..

Lief lief mannetje als papa en mama klaar zijn met het huis mag je echt gauw komen! Ik vind je nu al leuker eruit dan erin..

Ondanks al mama dr gezeur houden wij nu al ontzettend veel van jou!

MIJN verhaal Mijn Gevoel

7 jaar geleden

Wow gekneusde ribben! Idd nog even en dan is hij er spannend!

7 jaar geleden

Goed om te horen dat het herkenbaar is! Dankjewel voor je advies! Genietse van je zoontje!

7 jaar geleden

Dankjewel!! Is jouw wondertje er al?

7 jaar geleden

Hihi, mijn eerste zoontje behandelde me tijdens de zwangerschap ook als voetbal. Hij heeft me zelfs een gekneusde rib bezorgd! Hou vol, voor je het weet is hij er ;)