Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Wel zwanger niet zwanger

Ik had beloofd jullie op de hoogte te houden van de ontwikkelingen op het gebied van zwanger worden.....

bij deze dus.....ik heb altijd een vast cyclus, dus ik weet precies wanneer ik ongi moet worden. Vandaag dus maaaaar ben het niet. Nog niet en hopelijk wordt ik het ook niet. Heb al drie weken pijnlijke borsten en sorry voor het praatje maar Hey mede mama's en bijna mama's onder elkaar. Mijn tepels zijn al een dag of vier BIZAR niet fijn aanwezig, tintelt, gevoelig en gewoon niet fijn. Mijn buik geeft een trekkerig gevoel en steken in mijn lies, lage rugpijn. Ik durf niet eens normaal te plassen....alsof je het daarmee kunt tegen houden ha ha, hoezo hou je je eigen voor de gek. Pfffffff normaal heb ik een paar dagen voor mijn menstruatie hoofdpijn ( nu niet) en buikkrampen ( nu niet) ik eet mijn gewone warme maaltijd als een dijker, ben helemaal geen goede warm eter nog nooit geweest, en snackjes,....lees chips, kan me nu gestolen worden normaal eet ik dit heeeeel graag. Nu weet ik ook echt wel dat de kortste weg is.....EVEN testen!!!! Maar.................ik durf gewoon niet:( erg he......ben zo bang dat mijn lijf me voor de gek houd.....HELP?.....herkent iemand dit, de angst, onzekerheid...bleh...ps...er hoeft maar iets te gebeuren en ik heb de slappe lach nog zoiets raars. Ik herken dit niet van mijn eerste zwangerschap....:(

10 jaar geleden

Hoi Antonia Ik ga zeker jouw blogs eens lezen!!! En ook jij van harte gefeliciteerd !!! Ja spannend he, die eerste maanden....nu nog mijn werkgever tzt inlichten...vind ik ook wel spannend. Heb eigenlijk een half jaar contract ( tot nu toe zijn ze heel tevreden) maar ja....ben dan net drie maanden ongeveer als hij afloopt...bibber...maar ja langer wachten was geen optie gezien mijn leeftijd...dus we gaan het zien...tips??? Vertellen voor ze met contract komen, na het contract of tijdens het contract gesprek??

10 jaar geleden

Gefeliciteerd!!!!Gefeliciteerd!!!! Wat leuk!!! Hier hetzelfde verhaal! Ben er op 20 januari achtergekomen dat ik toch echt in verwachting ben! Het testen stelde ik ook echt uit totdat ik het van de zenuwen niet meer vol kon houden! En ja hoor ook hier twee dikke strepen. Heb ook precies dezelfde kwaaltjes, alleen was die lage rugpijn echt heel heel erg. Is gelukkig nu wat minder. Nu is het de spanning / onzekere over de eerste 12 weken ( minimaal) ik maak morgen een eerste afspraak met de verloskundige en dan is het wederom weer afwachten tot de 1e echo.... Als ik het goed berekend heb zou de kleine zich zo rond 26 september aan moeten dienen!!! Ik heb zelf ook een blog... mocht je zin hebben om ervaringen te delen ;) Groetjes Antonia

10 jaar geleden

Ik heb toen zelf getest whaha. En heb gelijk gebeld!

10 jaar geleden

Dank je wel!!!!