Snap
  • Zwanger
  • #zwanger
  • #LUMC
  • haga
  • gynaecologie
  • 2ewondertje

Onze wens is gehoord

Het is nu bijna 9 maanden na Jaidens overlijden en wij mogen nu eindelijk vrijuit vertellen dat ik 12 weken in verwachting ben. tot nu toe, wat nogsteeds vroeg is, is alles in orde. Vanwege de medische geschiedenis die we met Jaiden hebben meeegemaakt gaat mijn gynaecoloog in gesprek met het LUMC om te bespreken voor welke testen ik in aanmerking kom, waaronder de Nipt, die normaal zelf betaald moet worden, zou ik die eventueel vergoed krijgen. dit word natuurlijk door de ene gynaecoloog wel aangevraagd en de ander niet. mijn gynaecoloog vond persoonlijk dat ik daar recht op heb na alles wat we al mee hebben moeten maken. aanstaande week krijg ik bericht wat de beslissing is van t lumc. Ze hebben mij ook gevraagd of ik een vruchtwaterpunctie wil. Ik ben als de dood dat dat verkeerd gaat en heb t afgewezen. tuurlijk wil ik overal antwoord op maar dalijk is t nergens voor nodig en wat als t dan mis gaat. Op dit moment ben ik de afgelopen weken tot nu toe behoorlijk misselijk maar voel ik dat t beetje bij beetje beter gaat. probeer steeds meer te eten als t erin blijft. T zal voorlopig spannend blijven. Ik loop onder controle in t ziekenhuis waar alles extra in de gaten word gehouden en dat stelt me wel een beetje gerust. Mijn grootste wens is dat dit kindje gezond is en bij ons mag blijven. 18 juli hebben we de pretecho. 20 juli trouwen we en maken we t geslacht bekend. ik dacht de 1e weken dat t een meisje eas maar iets in mij is er 1000% zeker van day t een jongen is. Ik ben super benieuwd, allebei is welkom. 

4 jaar geleden

Mijn reactie is verwijderd...☹️ Hierbij nogmaals mijn reactie maar iets of wat aangevuld : van Harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Wat mooi dat jullie Jaiden een broertje of zusje kunnen geven , waar hij ook is hij zal met jullie meekijken en zijn zusje of broertje beschermen! Geniet van de zwangerschap meis!❤️

4 jaar geleden

Wat een prachtig nieuws!!! Geniet ervan❤️❤️