Snap

'Onze' naam is weg - het vervolg

Nee... Nee... Ik ben 30 weken zwanger en de naam voor ons ongeboren meisje staat op het raam bij de buren - wat nu?

Bij deze het vervolg... Na alle reacties en adviezen en heel wat gesprekken tussen mij en mijn vriend hebben we het volgende gedaan.

Omdat de buren naast buren ook echt vrienden geworden zijn, maakte dit het wat lastiger. We zijn op kraamvisite geweest, al na 4 dagen, zo speciaal!!!

Tijdens dat bezoek zijn we niet over de naam begonnen, expres. Ze hebben nu wel iets anders aan hun hoofd. Wel hebben we het met anderen besproken. Wat we nu 'bedacht' hebben is het volgende: voorlopig houden we 'onze' naam, simpelweg omdat we nog geen alternatief gevonden hebben waar we 100% achter staan.

Bij een tweede afspraakje delen we met de buren onze issue... Mochten we voordat ik beval een andere naam gevonden hebben waar we blij mee zijn, wordt dat 'm. Is dat niet, dan niet en komen er twee meisjes naast elkaar te wonen met dezelfde naam. Dat is dan maar zo. 

Om welke naam het gaat? Dat wil ik nog even voor mezelf houden haha! 

Nu dus opnieuw op namenjacht... Passend bij Roemer, iemand ingevingen? Kom maar door, dan ga ik met frisse tegenzin op namenjacht. 

6 jaar geleden

Cool

6 jaar geleden

Dankje, genieten vergeet ik inderdaad af en toe ;)

6 jaar geleden

Mooi!

6 jaar geleden

Mooi!