Onze kleine ligt in een stuit, wat nu?

Daar ben ik weer, het is weer een tijdje geleden. 

Ik weet niet of iedereen het al weet, maar onze kleine ligt in een stuit en ze hadden al geprobeerd om de kleine te draaien en ik weet 1 ding dat doe je niet met je plezier.. tjonge wat deed dat pijn.. Ik was al behoorlijk zenuwachtig en het was op 5 mei en ze gingen eerst een hartfilmpje maken van de kleine van ongeveer 20 minuten lang maar op een gegeven moment kwam de arts en die gaf aan dat ze niet gaan draaien omdat de placenta te dicht bij mijn baarmoeder ligt en stel dat er wat gebeurd en is er niemand bij de ok..... fijn dacht ik dus ze wilden al een nieuwe afspraak gaan maken maar toen kwam er een andere arts die zei dat het wel kon omdat er een vrouw op was genomen die de heup had gebroken en dus geopereerd moest worden.

Het was niet fijn om te horen dat het mis kan gaan maar ik dacht daar niet aan denken Carlijn komt goed, dus ik weer terug naar de kamer en kreeg een spuit in mijn been dat was om mijn baarmoeder te verdoven, ik dacht dat ik opvliegers kreeg een heel raar gevoel en eerst probeerde de vrouwelijke arts nou de zweetdruppels zaten op haar voorhoofd en toen wilden de mannelijke arts het wel proberen nou die deed het iets harder.. Mijn vriend was erg lief voor mij maar helaas de kleine wilden niet draaien en het kontje was al aardig ingedaald dus een week later moest ik terug komen naar het ziekenhuis en toen werd er besloten en ik moest zelf natuurlijk ook besluiten of ik gewoon vaginaal wil bevallen. Dus wij afgelopen maandag weer naar het ziekenhuis en ik wil en kan natuurlijk bevallen, het is niet zo groot kindje weegt nu ongeveer 2850 gram en gaat niet veel meer wegen als het een 10ponder was geweest dat was het een ander verhaal geweest maar het kan gelukkig wel.

Ik ben nu 38 weken en 1 dag, gisteravond (donderdag 19 mei) was ik een paar druppels bloed verloren maar ik dacht zou wel niks zijn maar de volgende dag was ik een slijmprop verloren en heb al een paar dagen last van harde buiken dus ik voor de zekerheid het ziekenhuis gebeld en ik kon gelijk terecht dus mijn vriend en ik naar het ziekenhuis we hadden voor de zekerheid mijn tas en maxicosi meegenomen. Eerst werd een 3 kwartier een hartfilmpje gemaakt en had hele lichte weeen en er werd een echo gemaakt, de kleine was weer gedraaid en is lekker bewegelijk, ik moest ook mijn urine afgeven betreft een blaasontsteking maar dat was het niet, ze zeiden in het ziekenhuis dat het niet lang meer gaat duren dus het is nu behoorlijk spannend want ja hoe lang gaat het nog duren. Mijn vriend zei al dat het zondag de grote dag gaat worden dus we wachten rustig af.

Maar om heel eerlijk te zijn vind ik het nu toch wel spannend worden want ja hoe lang het nog duren en hoe gaat het allemaal Ik hou jullie op de hoogte.