Snap
  • Zwanger
  • grootstewens
  • 9maandenproberen

Onze grootste wens!

Zwanger!

Maart 2020!

Na 9 maanden proberen,  en in tijd van corona hebben mijn man en ik besloten om de spiraal terug te plaatsen. Het wilde gewoon niet lukken zoveel teleurstellingen na iedere negatieve test konden we het niet meer verdragen onze grootste wens was een 2de kindje. ( Liam was immers door  de spiraal gekomen) In maart heb ik dan de huisarts gecontacteerd en die gaf aan, Melissa geef t nog even de tijd. Probeer er niet teveel mee bezig te zijn, het komt wanneer het komt. Ik hing de telefoon op en gaf t nog even de tijd.

Mei 2020,

Mijn menstruatie bleef uit toch durfde ik geen test te doen om weer een teleurstelling te krijgen na heel wat bemoedigende woorden heb ik 2 testjes gehaald van de Kruidvat, diezelfde dag een van de 2 testen gedaan en deze was positief. Ik kon t niet geloven! Positief echt waar? Ik ben meteen van de wc afgesprongen en naar mijn man toe gerend. Ik gaf hem de test en zei verder niks. Er kwam een verbaasde blik van de test naar mijn ooghoogte en de vraag: ben je zwanger? Waarop ik alleen kon knikken en huilen. Samen hebben we de volgende ochtend die 2de test gedaan om het nog eens te bevestigen en deze was ook overduidelijk positief.

Meteen belde ik de huisarts met het nieuws en zij gaf aan dat ik een verloskundige mocht bellen. Ik belde de verloskundige en bleek al 8 weken zwanger te zijn.

In maart toen ik het bijna opgaf bleek ik al zwanger te zijn.

<iframe frameBorder="0" src="https://www.mamaplaats.nl/iframe/badge.html?u_id=255763&b=large" style="width: 193px; height: 193px;"></iframe>