Snap
  • Zwanger

Onze allereerste echo!!

Wat een bijzonder moment alsje ziet dat er toch echt een mini mensje in je buik leeft!

De afspraak voor de echo komt steeds dichterbij! Ik vind t zo spannend! Ergens geloof ik nog steeds niet dat er een baby in mn buik zit. Ook al heb ik alle zwangerschaps symptomen het blijft een gek idee... Mijn man ziet het nog steeds heel negatief. Hij wil t kind niet en ik wel als hij met mij verder wil zal hij dat moeten accepteren! 

De dag van de echo:

Wij zijn allebei heel nerveus om verschillende redenen. Ik hoop maar dat het hartje klopt en dat het maar 1 baby is. 2 zouden voor mij ook welkom zijn maar dat zou onze situatie wel heel moeilijk maken! 

In de wachtruimte zeggen wij weinig tegen elkaar het is toch heel spannend! Gelukkig hoevel wij niet al te lang te wachten. Eenmaal binnen mag ik al gauw op de stoel gaan liggen zien we al gauw de hartslag van ons kindje. Het is druk aan het bewegen in mijn buik! Wat bijzonder om te zien! Ik voel blijdschap! Als ik naar mijn man kijk kan ik niet goed peilen wat hij op dat moment voelt...

7 jaar geleden

Dank jullie wel :)

7 jaar geleden

Wat jammer dat je met dit bijzondere moment niet echt je vreugde kunt delen.. Maar wel goed dat hij ondanks zijn wens wel zn verantwoordelijkheid neemt en mee gaat.. Ik wil je toch feliciteren!

7 jaar geleden

Mooi en emotioneel, je kindje voor het eerst zien xxx