Snap
  • Zwanger
  • PCOS
  • onverwachts
  • jongmoeder

Onverwachts zwanger na de diagnose PCOS.

November 2019 ben ik na 4 jaar een onregelmatige menstruatie, naar de dokter gegaan.

Hij verwees mij door naar de gynaecoloog in het ziekenhuis. De gynaecoloog heeft een inwendige echo gemaakt, en moest daarnaast ook bloedprikken. 16 December 2019 de dag dat ik de diagnose PCOS kreeg. In dezelfde week voelde ik mij niet lekker. Ik had mijn urine ingeleverd bij de dokter, zelf dacht ik aan een blaasontsteking.

De assistente zei dat er in mijn urine niets te vinden was en, stelde mij voor dat ik maar eens een zwangerschapstest moest doen. Eenmaal thuis de test gedaan, ik was gewoon verder gegaan met de vaatwasser uitruimen en totaal niet bezig geweest met die test. Toen de 5 minuten om waren was de test positief. Na 10 testen kon ik het nog niet geloven, omdat ik een paar dagen eerder nog de diagnose PCOS had gekregen. Wij hadden totaal niet verwacht dat het ons op een natuurlijke manier zou lukken. Wel hadden wij een kinderwens maar pas over een jaar of 3/4.

Totaal in paniek heb ik een vriendin gebeld. Ze vertelde mij dat ik de verloskundige moest bellen voor een eerste echo. Mijn vriend reageerde heel lief maar moest het allemaal wel even verwerken.

Op 09-08-2020 is onze mooie lieve dochter Malou geboren.

3 jaar geleden

Ik wil alle alleenstaande moeder of alleenstaande dames leren hoe je je man terug kunt krijgen naar jou of een man van wie je houdt om van je te houden, ik ben mevrouw Clara, mijn man heeft mij en mijn dochter Anna ongeveer 3 jaar verlaten, ik hou zo veel van hem veel dat ik niet met een andere man kon uitgaan of seks kon hebben met een andere man, ik deed wat onderzoek, zo kwam ik in contact met dr Sacre de krachtigste spreukmaker die ik ken, nadat ik hem dingen had uitgelegd, vertelde hij me dat hij het nodig had wat materiaal en ik heb ervoor betaald, hij vertelde me dat mijn man me over 5 uur zou bellen en binnen 24 uur zal mijn man terugkomen, ik wachtte tot hij het wonder zou doen, binnen 5 uur belde mijn man ik, ik was verrast, want waar hij was, was heel ver, echt binnen 6 uur later was hij bij mij thuis en smeekte hij mij en mijn dochter dat het hem erg speet voor wat hij ons aandeed, het goede nieuws is dat we terug zijn een gelukkig gezin, hij houdt van en koestert ons met alles wat het is. Dank aan Dr Sacre voor is een prachtig geschenk, neem voor hulp contact op met Dr Sacre over deze informatie b elow E-mail: Sacretempleofpower@gmail.com Whatsapp-nummer: + 2349076034359 Mevrouw Clara H.Felix