Snap
  • Zwanger
  • IVF
  • spontaanzwanger

Onverwacht! En zo welkom! Baby-meisje

Ik mijn vorige blog hebben jullie kunnen lezen hoe wij een flink proces hebben doorstaan met IUI en IVF om onze droom waar te laten worden, en wat zijn we trots op onze zoon! 

In mei 2020 werd hij geboren en terwijl wij wekenlang op een blauwe wolk hebben geleefd gingen we rustig weer naar het dagelijkse leven. Na een week of 6 konden we ook weer praten over vrijen met elkaar en na een super gezellige zomer-avond kwam van het 1 het ander.. 

Wij hadden nog geen anti-conceptie geregeld want zo'n vaart zou het allemaal niet lopen na een traject van 6 jaar! 

En toen een paar weken later.. zegt mijn man: 'zeg lief, ik denk dat je zwanger bent! Je borsten zijn gegroeid.. jij buik is wat boller.. echt hoor ik denk het echt' Waarop ik hem natuurlijk voor gek heb verklaard want dat kan natuurlijk helemaal niet na onze geschiedenis. Ik zei: 'Doe niet zo gek joh! Ik heb gewoon te veel genoten van de biertjes en de lekkere hapjes' 

Maar halverwege de dag had ging het steeds vaker door mijn hoofd spoken, dus ik met Jaxon naar de AH voor een test en een fles Rosé want het zou toch niet zo zijn en dan zouden we samen lekker een wijntje drinken (manlief en ik) 

Thuis gekomen deed ik eigenlijk gelijk de test, manlief was Thuis van werk en ik deed de test.. en nog voor ik mijn broek kon ophalen knalde er 2 dikke vette mooi strepen op mijn test.. waarop ik de test aan mijn man gaf eb hij nog heel droog zegt.. en nu wachten hé? Ik heb hem alleen aangekeken en geknikt zo van kijk dan.. 

We waren weer zwanger!!!! Hoe dan? Zo snel? (Jaxon was net 3 maanden) 

De volgende dag belde ik met de gynaecoloog om het te vertellen en een afspraak te maken voor controle

De 6 weken echo was prima, hartje klopte! 

Na een paar weken mochten we komen voor de echo met 12 weken.. en wauwww er zat een nieuw mini mensje in mijn buik!! Met alles er op en er aan! En tot nu toe helemaal goed gekeurd en gezond! 

Met 16 weken hebben we een pretecho laten maken om te horen wat het geslacht is.. een Meisje! Een koningkoppel! 

Wauw! Wat trots! 

Dat het ons gegunt is na al die jaren.. binnen 1 jaar 2 baby's krijgen! 💙❤

2 jaar geleden

Wat mooi, gefeliciteerd!