Snap
  • Zwanger

Ontdek Zakynthos met jouw gezin!

Op vakantie met kinderen? Dan is het Griekse eiland Zakynthos de place-to-be! Op Zakynthos geniet je volop van de zon, zee en de vele fijne strandjes. Je kunt leuke uitstapjes maken naar verschillende bezienswaardigheden, je maakt kennis met de Griekse cultuur en haar lekkere keuken. Speciaal voor gezinnen met kinderen vind je hieronder 3 geweldige locaties op dit prachtige eiland.

1: Leeda’s village

Sluit je ogen en ga een dag mee op de vakantielocatie “Leeda’s village”: Je ontwaakt in een authentiek, sfeervol natuurstenen huisje. Met een ontbijt onder je arm, wandel je samen met je kids naar één van de picknicktafels die verspreid staan in de enorm grote tuin vol bloemen, eeuwenoude olijf- en citrusbomen. Na het ontbijt spelen de kindjes in de speeltuin, om vervolgens lekker te plonzen in het zwembad met een apart kinderbad. Op een heerlijk ligbed geniet je van je drankje, die je zelf hebt ingeschonken aan de bar bij het zwembad. ‘s Middags maak je een uitstapje met de eigenaar, meneer Dionysios, naar de kinderboerderij waar de kinderen zijn varkens, kippen en geiten mogen voeren. ‘s Avonds staat er heerlijke vis voor je klaar en geniet je van een gezellige barbecue. Zie je het voor je?

2 Aresti Villas

Plons! Daar lig je met je hele gezin in je eigen privézwembad in je eigen privétuin. Een perfecte plek voor gezinnen, die behoefte hebben aan privacy, maar wel willen genieten van alle gemakken voor kinderen. Ook deze plek heeft een geweldige eigenaar, Dionissos; een grote vent met een klein hartje. Samen met zijn familie heeft hij deze unieke vakantieplek vanuit het niets opgebouwd. De ligging is erg centraal waardoor uitstapjes naar de verschillende stranden en ook Zakynthos stad eenvoudig te maken zijn. Dé ideale vakantie voor jouw gezin!

3 Archontiko Koutsis

Bijzonder aan deze plek zijn de 3 villa’s waaruit deze bestemming bestaat. Alle drie de villa’s hebben alle mogelijke moderne voorzieningen, maar de details zijn allemaal even authentiek: de natuurlijke materialen, de kleuren, de speciaal op maat gemaakte meubelen. Hier geniet je van een tuin vol bloemen en een heerlijk zwembad voor de kids. Je strekt je benen op luxe ligbedden en langzaam voel je de rust binnen stromen. Speciaal voor kindjes is er een kleine speeltuin. Wat wil je nog meer.

Komende zomer gaan wij met ons gezin naar het Griekse eiland Zakynthos! Jij ook? Voor meer fijne locaties op Zakynthos, klik eens hier!

7 jaar geleden

Naar Griekenland met de kids lijkt me best een onderneming, maar klinkt zo wel heel gemakkelijk. toch maar eens kijken binnenkort naar de mogelijkheden.

7 jaar geleden

Jaaaaa ik ben er geweest met het gezin, echt in 1 woord: FANTASTISCH! zoooo genoten, moeten we snel weer doen.

7 jaar geleden

Dit klinkt fantastisch! meteen een bezoekje aan de website gebracht.

7 jaar geleden

Waaaaauw wat leuk! Ik zou er nooit aan hebben gedacht om met de kids naar Griekenland te gaan, maar dit klink wel heel gemakkelijk! :)