Snap
  • Zwanger
  • baby
  • Bevalling
  • ziekenhuis
  • ontsluiting
  • alarm
  • vals

Ongelofelijke dagen !!!

Daar komt hij dan of toch niet?

Laatste keer vertelde ik hoe het gezicht van mijn man lijkbleek weg trok op het moment dat ik zei; deze  weeën zijn frequenter en pijnlijker. Het werd even heel warrig in mijn bovenkamer. Wat als hij nu komt, ben ik er wel klaar voor? De verloskundige was met 10 minuten bij ons thuis. Klokje erbij en weeën bijhouden. Zij had ook het idee dat de bevalling in aantocht was. Hup op naar het ziekenhuis, ik werd wederom aan apparatuur aangesloten en goed in de gaten gehouden. Oh ja, want thuis constateerde de verloskundige dat ik vruchtwater had verloren. Na enig onderzoek bleek het geen vruchtwater. Naar alle waarschijnlijkheid was het urine. Ik voelde mij even niet goed worden, zij hadden mij namelijk longrijping toegediend voor het geval de baby toch zou komen. Het was namelijk nog te vroeg. Vals Alarm!!! 

Ik werd voor de zekerheid toch nog een nacht ter observatie gehouden. De hele nacht bleef het maar rommelen en had een knallende aanhoudende koppijn en daarnaast tintelingen in mijn hand. Er werd gedacht aan zwangerschapsvergiftiging! Gelukkig was dat niet het geval. 

De volgende ochtend werd alles opnieuw gemeten de baarmoedermond, ontsluiting. Niets aan de hand. Ik mocht weer naar huis, onder uiteraard de voorwaarde dat ik rust nam met alle harde buiken waar ik last van had. Zo gezegd zo gedaan gingen de dagen voorbij. 

Inmiddels was mijn dochter haar verjaardag aangebroken, 28 maart 2019 zij werd 7 jaar! Een drukke dag voor de boeg. Ochtend naar school verjaardag vieren. En in de middag samen cadeautjes kopen en uiteten gaan. Een groot feest zat er niet in, ik kon immers elk moment bevallen! Op het moment dat wij de deur uit wilde zei ik; mijn weeën zijn begonnen, maar ik weet het niet zeker. Het was namelijk al een aantal keer vals alarm. Weet je het zeker schat, zei mijn man? Waarop ik zei; ach laat maar gaan het zal wel weer vals alarm zijn. Oh nee, auw, dat doet pijn!!! Daar komt hij dan of toch niet?!?!?#verward#

Hoe ging het bij jou? Ook vals alarm mee gemaakt? Laat het weten in een reactie!