Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Okee, en nu?

'Onverwacht' zwanger, vind ik dat leuk?

Daar zit je dan, vier dagen over tijd, en je man die breed glimlachend een zwangerschapstest voor je ophaalt. En dan, onder het toeziend oog van twee prachtige jongens de test doen. Nou, de uitslag laat zich raden.

Maar we waren er eigenlijk nog niet aan toe. Of, IK was er eigenlijk nog niet aan toe. Twee draken van 3,5 en 1,5 houden je behoorlijk bezig. Nr.2 krijgt ook nog borstvoeding.

Natuurlijk is het geen foutje, je weet wat je doet en wat daarvan kan komen, maar ik moet wel echt even omschakelen...

Nou ja. ik heb nog acht maanden tijd om aan het idee te wennen. Dat is dan wel weer mooi gemaakt.

In ieder geval, klein kindje in de maak, je moet weten dat je van harte welkom is. In ons hart is al een plaatsje voor je, hoor. En in ons huis gaan we gewoon zoeken hoe we dat gaan oplossen. Maar blijf eerst nog maar even rustig zitten.

Liefs van je mama

10 jaar geleden

Gefeliciteerd!

10 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd!

10 jaar geleden

alvast voorzichtig gefeliciteerd. Hier was nr 3 ook niet helemaal gepland maar zeker erg gewenst. De praktische problemen lossen zich snel op hoor. 2 kids bij elkaar op de kamer, inschuiven in de auto, je wordt gewoon steeds makkelijker. Wel is het niet zo dat je zo'n derde er 'bij' doet. Het is echt weer een klein mensje met zijn of haar eigen wensen en je zult dus ook flink druk zijn. Het is ook lastiger om tijd voor jezelf en elkaar te vinden. Want op 1 0f 2 kids oppassen wil wel maar 3 kids moet je op verschillende adresjes onderbrengen. Nu de jonsgte net 2 is geworden merk ik dat het weer wat rustiger wordt. Maar echt waar...het is ook zo gezellig en zou ze alledrie niet meer kunnen missen. Voel me ook supertrots als ik met 3 kids door de stad / het bos loop.

10 jaar geleden

Gefeliciteerd. Dat zal best ff wennen zijn. Nu nog heerlijk in de buik. Alles komt vast op zijn pootjes terecht. Ik weet dr alles van, dochter net zes maanden, gestopt met de borstvoeding, je denkt dat zal zon vaart niet lopen en ja hoor. Het wordt drukker in huis, maar zeker de moeite waard en welkom. Inmiddels is de oudste 2 jaar en de jongste 8 maand. En nummer drie daar twijfelen we nog over.