Snap
  • Zwanger
  • zwanger
  • buik
  • hormonen
  • hormoonbuik
  • nietzwanger

Oh wat leuk, je bent zwanger. Gefeliciteerd!

Hey, Wat leuk, je bent zwanger! Hoe ver ben je?

Dit is natuurlijk heel leuk als je dat te horen krijgt als je inderdaad echt zwanger bent, maar in mijn situatie is dat echt kut. Ik sta nou niet echt te dansen als ze me dit vragen. Man man wat komt dat hard aan.

VAKANTIE

Twee jaar geleden liepen Thierry en ik op de camping in Tsjechië, waar wij al een aantal jaar achter elkaar komen. Wij liepen richting het restaurantje waar we vaak zitten te eten en te drinken. Ondertussen begonnen wij de eigenaar beter te leren kennen. Altijd handig natuurlijk.

Thierry en ik hadden besloten om samen te gaan lunchen, we kwamen aan en het hele terras zat vol met Nederlandse vakantiegangers. Ook niet gek he Chan als het een Nederlandse camping is. We komen aanlopen en de eigenaresse staat op een vol terras te roepen of ik zwanger ben… met nog van die leuke handgebaren er bij. (wiegend en een bolle buik maken SHIT! Ik kijk naar beneden en besef dat ik mijn tenen niet eens meer kan zien. Ik maakte maar heel snel een gebaar dat het van het eten kwam maar wat voelde ik mij rot zeg.

KLEDING

Kleding shoppen is momenteel niet mijn favoriete hobby. Ik vind niks meer mooi staan en comfortabel zitten, dat al helemaal niet.

Vooral die ellendige spijkerbroeken, die dingen moeten ze afschaffen. Oké dat is een beetje overdreven, maar ik kan ze gewoon niet meer aan. Dan wil je wat pakken van de grond dan moet je je adem inhouden om überhaupt te kunnen bukken. En dan PPPFFFFTTT een scheet!! Nee grapje natuurlijk. En dan die verschrikkelijke striemen die je ervan krijgt. Ik draag dus amper nog broeken.

Tegenwoordig draag ik wat meer jurkjes. Ik hoor mezelf nog zeggen een paar jaar geleden. Ik haat jurkjes. Doe mij maar basic en zwart! Black is it! Niks kwam mijn kast in wat niet basic is of kleur heeft. Ik vond het afschuwelijk.

Zo strak mogelijk was het beste. Naar mate ik meer en meer aan kwam kon dat natuurlijk niet meer he.

SHOPPEN

Wat een ramp is dit zeg. Ik kan elke maand wel nieuwe kleding kopen. Voor iedereen is dit geen straf maar voor mij wel. Kan je het voorstellen dat je eindelijk wat leuks in de kast hebt hangen en dat je het na een maand al niet meer aan kan. Of heb je een toffe jas gekocht kan hij niet meer dicht. Dit gebeurd mij dus ALTIJD! Ik wordt er gek van. Ik denk dat 80% van kledingkast niet meer aan kan. Verschrikkelijk vind ik dat. Ik ben van een heel zeker meisje naar een onzeker meisje gegaan en dat heeft echt grotendeels te maken met mijn buik en kleding.

Maar ja om nou echt elke maand een heel nieuw gaderobe aan te schaffen is ook zowat he! Al moet ik wel zeggen Jurkjes shoppen begin ik steeds leuker en leuker te vinden. Dus do you have tips? Tell me! Ik ben namelijk wel in voor een nieuwe jurk!

SCHURENDE BENEN

Door alle hormonen van afgelopen jaren ben ik behoorlijk wat aangekomen. Ik ben letterlijk van maatje XXS naar M/L toe gegaan. Schaam ik me? Ja dat zeker. Sinds deze week heb ik mega veel last van mijn binnenkant benen. Kanonnen dat schuurt ff lekker langs elkaar heen zeg. Nou heb je tegenwoordig van die perfecte broekjes speciaal hiervoor, kei handig!

Maar jeetje dat zit lekker strak, ook lekker als de zon goed schijnt en het 34 graden buiten is. Alleen krijg je er een zweetspleet van! Lekker meid! 

Ik ben nog steeds niet gewent aan mijn lichaam. Iedereen zegt altijd, Chan dit staat je veel beter!! JAJA Maar ik moet toch echt wennen aan mijn rondingen hoor. En ik kan sporten wat ik wil, Maar helpt geen moer. Ik moet het maar voor lief nemen. Ook zo een verschrikkelijk iets. Maar goed het is wel zo. Want als ik ooit zwanger mag worden…. Zijn we alles vergeten toch. Dus mensen IK BEN NIET ZWANGER, dit is mijn bolle hormoon-buik! PANNEKOEK

4 weken geleden

If you have fallen victim to a crypto scam and lost a significant amount of money, it is crucial to take immediate action to recover your funds. One recommended approach is to seek assistance from reputable recovery companies that specialize in dealing with crypto scams. These companies have the necessary expertise and resources to guide you through the recovery process effectively. Contact Genuine Hackers via mail on GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM or WhatsApp +12602183592

4 weken geleden

If you have fallen victim to a crypto scam and lost a significant amount of money, it is crucial to take immediate action to recover your funds. One recommended approach is to seek assistance from reputable recovery companies that specialize in dealing with crypto scams. These companies have the necessary expertise and resources to guide you through the recovery process effectively. Contact Genuine Hackers via mail on GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM or WhatsApp +12602183592

4 jaar geleden

Ik snap zo goed je gevoel. Hier ook regelmatig de vraag en opmerking gehad. Ook van wild vreemden in de supermarkt. Of kreeg de opmerking nu heb je nog rust. Mijn tegenwoord is altijd "nee joh ik ben niet zwanger, ben gewoon dik". De gezichten van de mensen die je het zomaar vragen is dan onbetaalbaar haha Ondertussen zijn wij gezegend met 2 prachtige meiden die in augustus 2 worden. En nog krijg ik nog wel eens de vraag of ok zwanger ben. Mijn buik is er niet slanker en mooier op geworden. Maar ben trots op mijn lichaam dat het 2 wondertjes heeft kunnen maken en dragen. Afvallen kan altijd nog. Nu geniet ik van het leven, mijn man en kids. Houd hoop en je bent niet alleen. X Oh en als tip voor het schuren; Bepathan is mijn redmiddel voor bijna alles. I love it!

4 jaar geleden

Goed nieuws!!! Hallo allemaal. Mijn naam is Sarah Woods. Ik hoop dat iedereen een goede dag heeft gehad, ik ben hier erg blij mee, dus ik wil dat iedereen weet wat Prophet Solution (prophetsolutiontemple@gmail.com) voor mij en mijn gezin heeft gedaan. Ik had een gelukkig en stil huwelijk met twee kinderen vanaf 5 jaar oud. Mijn man was te charmant en zorgzaam. Maar de zaken werden zuur toen mijn man het opzij zette en 's avonds laat thuiskwam. Ik heb nooit geweten dat hij een affaire had met een andere vrouw, hij stopte met opletten voor mij en de kinderen. Het was echt verwoestend en hartverscheurend om liefde te zien afdrijven van onze familie. Ik klaagde bij een vriend van me die me op de hoogte bracht van een Prophet's Solution, die haar op een gegeven moment hielp, maar ik twijfelde eraan, omdat ik nooit in voodoo of betovering geloofde, maar omdat ik wanhopig was, gaf het me een kans. Ik nam contact met hem op, vertelde hem alles, zei dat hij mijn man en mijn huwelijk zou helpen redden. Ik deed het en ik lever wat ik nodig heb voor deze en dat is het !!!!!! Mijn man kwam op een avond huilend thuis en verontschuldigde zich. Het was als een wonder, alsof het eerder betoverend was. Ik ben zo blij dat hij me hielp mijn huwelijk te redden, dankzij de oplossing van de profeet. Lijd niet als er een oplossing is. U kunt contact met hem opnemen via: prophetsolutiontemple@gmail.com U kunt ook helpen met het volgende: (1) ALS JE WILT DAT JE EX-vriendin / VRIEND NEEMT NAAR JEZELF (2) Als u wilt dat uw echtgenoot RETOURNEURT (3) ALS JE IN HET KANTOOR GEWONNEN MOET WORDEN BEVORDERD (4) Als u wilt dat uw man of vrouw alleen van u houdt (5) ALS JE EEN KIND WILT (steriel / steriel) (6) ALS JE RIJK WILT WORDEN (7) Als u wilt dat uw man / vrouw voor altijd de uwe is (8) Een huwelijksvertraging hebben (9) ALS U EEN RECHTERZAAK WILT WINNEN (10) Toezeggingen voor het huwelijk (11) ALS JE GEEN VROUW KAN impregneren (steriel) (12) genezen alle soorten ziekten (13) volledige genezing van HIV / AIDS En meer... Neem nu contact op met: prophetsolutiontemple@gmail.com. je kunt hem ook sms'en met dit whatsapp-nummer .. +447520637215