Snap
  • Zwanger
  • momtobe
  • family
  • Babyboy
  • momblogger

Officieel verlof | 35 weken

Gouden tip voor je verlof

Wat een heerlijk weekend hebben wij gehad: even je verstand op 0 en richting de zee. Nu mijn tijd vóór mijn verlof anders is gelopen dan dat ik had gehoopt, is er een zorg van mijn schouders gevallen wat betreft de start van mijn verlof. Ik merk aan alles dat ik eindelijk rust in mijn hoofd en lijf krijg.

Ondanks dat ik de kwalen van opgezwollen voeten en enkels op dit moment maar voor lief neem en gewoon probeer om het weer te omarmen. 🏖

Gouden tip voor het verlof

Nu mijn verlof dan eindelijk is begonnen wil ik nog wel wat leuke dingen voor mijzelf doen. Nu zijn ook de terassen weer geopend en tevens de restaurants, maar ik voel mij daar niet helemaal prettig bij. Ook snak ik naar een heerlijk roséétje en dat gaat hem nog even niet worden!

Ik vraag mij ook af wat jullie hebben gedaan tijdens jullie verlof. Hebben jullie een bepaalde serie gekeken of een goed boek gelezen? 📺📚 Of hebben jullie nog bepaalde recepten uitgeprobeerd waar je daarna geen tijd meer voor hebt? 🥘 Let me know! 👩🏼‍💻

Punt 1 op de agenda voor deze week is dat ik maar eens flink ga cocoonen op de kamer van die kleine en een paar mooie foto's ga maken!

Een hele fijne week voor iedereen en geniet met elkaar! 💙🌱