Snap
  • Zwanger
  • Babyspullen
  • zwanger
  • borsten
  • zwangerschapsbeha
  • voedingsbeha
  • meegroeibeha

Oei ze groeien! Groeit jouw beha met je mee?

Waaraan merkte jij dat je zwanger was? Misselijk? Ineens MEGA-trek in pindakaas? Om negen uur ‘s avonds je bed induiken van vermoeidheid? Of zat je ineens te huilen bij GTST? Bij mijn zwangerschap waren het vooral m’n gevoelige borsten die het eerste signaal gaven dat ik zwanger was. Pfff… wat waren ze gevoelig, pijnlijk en gespannen. Zodra mijn beha niet meer lekker zat, wist ik het…“ik ben toe aan een zwangerschapsbeha!”

Hoe groei jij?! Dit moment komt niet “standaard” in de 3e maand van je zwangerschap. De ene vrouw groeit de eerste 3 maanden meteen 2 cupmaten en de andere vrouw zal pas in de achtste maand 1 cupmaat groeien. Luister naar je lichaam en kijk in de spiegel. Hoor je je lichaam zeggen: “die naadjes irriteren!” of “mag die beha NU uit?!!”. Puilen je borsten een beetje uit de cups of zie je striemen als je de beha uitdoet? Dan weet je dat ook jij een meegroeibeha nodig hebt.

Oei ik groei en m’n beha gelukkig ook! Een goede zwangerschapsbeha heeft cups die 1 á 2 cupmaten meegroeien én 6 rijen haakjes aan de achterkant. Daar kan je dus voorlopig prima in groeien! Geen irritante naadjes in de cup, maar lekkere zachte stofjes die snel drogen.

En ook niet onbelangrijk… iedere goede zwangerschapsbeha is zo ontworpen dat ze de borsten goed ondersteunen, waardoor je striae op je borsten en rugproblemen minimaliseert! Kies je toch voor een “gewone” beha in een maatje groter, houd er dan rekening mee dat je vaker een nieuwe beha nodig zult hebben (je groeit er namelijk sneller uit) EN dat het comfort vaak ver te zoeken is…

Mooie merken voordelig shoppen Tegenwoordig zijn er online hele leuke lingeriesetjes voor zwangere en borstvoedende vrouwen te koop. Lingeriemerken zoals “HOTmilk”, “Cake Lingerie” en “Amoralia” weten dat je juist tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode comfortabele lingerie nodig hebt, maar zorgen er ook voor dat je je vrouwelijk kan blijven voelen. En … in de OUTlet van Lingerie voor twee vind je prachtige lingerie voor een prachtige prijs!

[caption id="attachment_12879" align="alignnone" width="219" caption="Amoralia, Tutti Frutti "Raspberry" met 15 euro korting per set"][/caption]

Meer info?! In dit filmpje zie je waarom goede zwangerschapslingerie zo fijn is en waarom je tijdens je zwangerschap al voor een voedingsbeha zou kunnen kiezen!

Wil je meer weten over de juiste maat raadpleeg dan deze handige maatwijzer en… hou m’n blogs in de gaten! Het onderwerp voor volgende week… “Je Maat(je)”.

Veel liefs, Marcella Ladiges

12 jaar geleden

Ik zie nu pas voor het eerst dat er zulke leuke merken zijn! Wat een handig blogje, ik heb inmiddels 3 kinderen dus mijn borsten hebben al flink wat last gehad. Stiekem hoop ik toch nog op een 4de want ik heb altijd al gedroomd van een groot gezin. De bh's zijn erg mooi en betaalbaar. Wie weet!

12 jaar geleden

Bortsen die pijn doen is echt het ergste wat je kan hebben. Ik droeg om eerlijk te te zijn altijd liever mooie bh's dan comfortabele.. Toch probeer je,je zo mooi mogelijk te voelen. Nu ik de bh's van HOTmilk en Cake Lingerie heb gekocht wil ik niet meer anders ze zijn sexy en mooi! Precies wat elke vrouw nodig heeft.