Snap
  • Zwanger
  • zwangerschapstest
  • Miskraam

Nual zwanger na een miskraam??

Na altijd te hebben geroepen er komt geen 2de, begon ik enorm te twijfelen. We hadden het toch goed zo? Maar het idee van nog een kindje en de twijfels kwamen steeds meer en meer. Tot op een zeker punt dat ik overtuigs was dat we dit moesten gaan doen!(mijn man wilde altijd al graag 2). Dat moment dat ik direct na het verwijderen van mijn spiraal al zwanger was voelde als een teken voor mij. Een teken dat dit echt was voorbestemd. En ik was zo blij!!! Bij de eerste echo leek het allemaal toch wat vroeger dan gedacht. Maar wij dachten dat kon wel want mijn spiraal(koper) werd iets later dan mijn menstruatie verwijderd. Maar er was een hartje te zien! Toen de 2de echo 1,5 week later voor de zekerheid. Was het helaas niet verder dan dat gegroeid en mijn wereld storte in... Was het dan niet voorbestemd had ik toch niet de juiste keuze gemaakt? Vanalles ging door ons heen. Maar de wens was en is zo groot dat we het gewoon weer wilde proberen en ook niet een nieuwe mensturatie af wilde wachten. Ik ben in dit soort dingen niet heel geduldig (dus ook niet met testen). Elke nacht word ik wakker en begint mijn gedachten weer een loopje met me te nemen. Wat als het al gelukt is.. 

Nu 4 week na het verliezen van het vruchtje zou ik weer ongesteld kunnen worden maar dit zou ook nog op zich kunnen laten wachten. Maar mijn gedachten gaan dan al naar elke dag dat ik niet ongesteld word of het dan toch alweer gelukt is? 

De eerste dag 4 weken na de MK heb ik getest. Een super super klein streepje maar toch ik zie hem. Het zou natuurlijk ook nog kunnen zijn van de MK? 

En ik weet elke dag testen heeft geen zin... Maar ik met mijn engelen geduld.... 

Heb vanmorgen toen ik dus alweer wakker werd en het alweer in mijn gedachten begon te spoken heb toch maar weer een test gedaan. En nu weer een klein streepje, maar toch duidelijker dan gisteren. Zou het dan toch? En zou dit dan wel goed gaan? 

Al die vragen al die ontwetendheid maken me alleen meer en meer gek... 

Zijn er meer mama's/mama's to be die dit mee gemaakt hebben of ervaren?