Snap
  • Zwanger

Nu weten we dat je een jongetje bent!

En toen vertelde de echoscopiste ons tijdens onze eerste pretecho dat jij een jongetje bent!

Hi Mini-me!

Dus jij bent een jongetje.... WAUW! Ik bedoel... WAUW!!! Nu lijkt alles ineens zoveel echter te worden nu we weten dat wij dus een zoontje krijgen. Waarschijnlijk had ik een identiek blog geschreven, als was gebleken dat je een meisje was. Maar dat ben je niet, jij bent mijn lieve kleine ventje! 

Eventjes vond je het niet zo heel tof dat Laila (www.babyechoson.nl) zo tussen je beentjes wilde gluren, maar uiteindelijk heb je het toch even toegelaten zodat wij Laila vol overtuiging hoorden zeggen dat wij zwanger zijn van een jongetje.

En daar ben ik echt superblij mee, tot gauw knapperd! Blijf nog maar even lekker bij me trappelen.

7 jaar geleden

Leuk! Gefeliciteerd met jullie knulletje!