Snap
  • #HG
  • #voelmealleen
  • #nooitmeerzwanger

Nooit meer zwanger zijn

HG Zwangerschap

Deze foto is van een jaar geleden...

Wat heb ik me rot gevoeld in deze zwangerschap 24 weken sondevoeding gehad 2 verschillende voedingen 8x de sonde wisselingen gehad en 13 opnames in het ziekenhuis.

 dit alles was het allemaal waard als ik naar mijn zoontje kijk, maar dit heeft mij ook doen beseffen buitenom dat ik een groot gezin heb dat ik nooit maar dan ook nooit meer zwanger wil zijn. Doordat mijn energielevel zo extreem laag was kon ik niet de moeder zijn voor mijn andere kinderen, niet de vriendin zijn voor mijn vriend die ik wou zijn. 

Ik had nergens geen energie voor en elke dag die rugzak mee waar ik ook heen ging maakte het niet beter. Uiteindelijk is mijn sonde met 36 weken gesneuveld had nog een klein weekje moeten blijven zitten voordat die eruit mocht maarja door het vele spugen/kokhalzen kwam die er toch al eerder uit en een nieuwe plaatsen wou ik niet elke keer werd ik panisch tijdens het inbrengen van de sonde. 

Ben met 38.2 bevallen van een gezonde zoon wel ingeleid maar dit was beter voor ons beide. De heftigste HG was ook weg maar zelfs nu spuug ik afentoe nog of loop te kokhalzen maar dat neem ik voor lief dit kleine mannetje nemen ze mij niet meer af en hij was dit allemaal dubbel en dwars waard!