Snap
  • Zwanger

Nog steeds niet ongesteld..

Nog steeds ben ik niet ongesteld. Zal ik toch maar langs de drogisterij gaan voor een test?

We zijn inmiddels een paar dagen verder en ik ben nog steeds niet ongesteld. Ik denk dat ik een dezer dagen toch maar eens een test ga halen. De onzekerheid van wel of niet.. Ik word er gek van! Eigenlijk vind ik het best spannend om er eentje te kopen. Stiekem hoop ik toch dat het 'raak' is. Mocht het niet zo zijn, dan is het zo.. Maar ik zou het wel jammer vinden. 

Als ik op de afgelopen 3 weken terug kijk, dan bedenk ik mij dat ik wel een paar keer misselijk ben geweest. Onder andere een keer na een avondje stappen met een vriendin. Omdat ik Bob was, had ik 2 a 3 blikjes Red Bull gedronken. De volgende dag was ik 's middags misselijk. Dat heb ik op de Red Bull geschoven. Dat drink ik dat weinig en achteraf was het ook niet zo slim om dat te drinken. Verder heb ik ook wel wat last van hoofdpijn en vermoeidheid gehad. Maar daar is weinig bijzonders aan; ik ben wel vaker moe en iedereen heeft wel eens last van hoofdpijn. En qua eetlust: ik eet omdat het moet, niet omdat ik nu zo'n honger heb. 

Durf ik het om naar de drogisterij te gaan voor een test? Of zal ik toch nog maar even een paar dagen wachten? 

7 jaar geleden

Ik ga komende week verder schrijven. Ik houd het nog eventjes spanned, hihi.

7 jaar geleden

Heej, Heb je inmiddels een test gedaan ?