Snap
  • Zwanger
  • kwaaltjes

Nog meer genieten nu de kwaaltjes verdwijnen

13 weken zwanger en mijn kwaaltjes verdwijnen, nu kan ik nog meer genieten van het wonder dat zich voltrekt.

In mijn eerste blog gaf ik al aan dat ik volop aan het genieten ben van mijn zwangerschap. Heerlijk, behalve die kwaaltjes, maar daar wilde ik niet te veel bij stilstaan.

Nu ben ik echter 13 weken zwanger en precies zoals mijn zwangerschapskalender aangeeft, zit ik weer stukken lekkerder in mijn vel. Eigenlijk gaat mijn hele zwangerschap standaard. Iets waardoor ik mij ook wel zekerder voel in deze onzekere tijden.

Ik ben redelijk positief ingesteld en probeer nooit zoveel stil te staan bij negatieve kanten. Zo ook niet bij de kwaaltjes, maar nu de kwaaltjes minder worden had ik er toch behoorlijk veel last van. Ik was behoorlijk misselijk (een paar keer zelfs zo erg dat ik het toilet moest opzoeken, naast het toch al frequente bezoek aan deze ruimte), kon 's avonds niet veel anders dan op de bank liggen van vermoeidheid en mijn borsten waren behoorlijk gevoelig.

Nu deze kwaaltjes verdwenen zijn, merk ik pas dat het mijn leven beïnvloedde (naast die andere verandering...). Nu ik weer helemaal mezelf ben, ben ik niet te houden. De eerste bolling van mijn buik begint ook zichtbaar te worden. Mijn ouders en schoonouders weten dat ik zwanger ben, maar de rest van de wereld nog niet. Ik kan niet wachten om dat nu aan iedereen te vertellen.

Daarover later meer. :-)

Liefs,

An

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Aniszwanger?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.