Snap

Nog 6 weken !

Nu het echt begind

Auww! Een steek.

Ahhh! Weer een. Tranen over me wangen ' het gaat beginnen. Al zittend bij mijn moeder in de auto begind de pijn.

Heb je weeën ? Vroeg me moeder. Ik weet het niet het doet zeer. Alsof ik enorm ongesteld word maar dan 100x erger. 

Snel naar huis gereden ' mijn moeders huis met zweet op me hoofd stapte ik de auto uit.

Hè ! Het is over. Ik voel het niet meer. Geen pijn meer. Gelukkig weten we dat dit de indalings weeën waren.

Indalings weeën ? Maar je bent pas 35 weken ongeveer. Tja ik weet het' ik denk ook dat ze eerder komt. Ik zie er ook uit als een vrouw die al 40 weken is.

Langzaam bij beetje komt de spanning weer terug. Zittend bij een poppoli en psygoloog en crisisdienst heb ik alsnog spanning. Je kunt het niet uitleggen wat het is ! Je beland erin en je blijft er toch beetje in hangen. 

Bbbbzzzzzz bbbbzzzzzz ' telefoon '

Hallo ? Spreek ik met mevrouw honings.  Euhhh ja dat klopt. U bent onze afspraak vergeten vanmorgen voor bevallingsplan.

Neee '.

Tja ik vergeet de laatste weken alles. Had ik de was nou al aangezet of is ie al klaar ? Had ik nu de wc al schoon?  Hmmm doe hem nog wel een keer. Sjit over half uur is Levy thuis ! Heb nog geen eten gemaakt.

Alles is momenteel gewoon beetje te veel. Het is tijd om te rusten zegt de poppoli je energie gaat nu veel naar het kindje. RUSTEN???? Nee ben je gek ik moet nog zo veel doen ! Enkels dik moe en doorgaan.

Ga even iets voor jezelf doen. Ja goed idee ! Een dagje winkelen. Terug komen en alleen naar de prenatal geweest. En te leuke dingen weer gekocht.

Ik denk dat ik nu toch moet op gaan geven. Zelf scheren gaat niet meer. Me schoenen aan doen lukt ook niet meer. Trots naar me zelf kijken ?? Ook niet meer. Me haar fluist. Enorme borsten. Mega buik. Geen mooie gelakte teennagels meer.

Achjaa dat maakt me nu even niks uit.

Als jij maar goed op de wereld komt klein ding ♡ 

Je kan er elk moment zijn