Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

nog 2 dagen tot de uitrekendatum

Erg jammer dat ik mijn blogs niet bijgehouden heb want heb in jan voor het laatst een blog geschreven.

Ondertussen al zoveel gebeurd! Ik vind het echt stom dat ik mijn blogs niet heb bijgehouden hier op de site. Want mijn laatste 2 waren in januari geweest waarin staat dat ik van alles voelde zoals de innesteling. Dit heb ik blijkbaar daadwerkelijk gevoeld! En wat ben ik blij dat ik dat opgeschreven heb! Want ik ben a.s. dond 30 okt uitgeteld dus is de bevruchting daadwerkelijk in januari geweest.

Ik moet zeggen dat ik een relatief erg goede zwangerschap heb gehad. In april waren we op vakantie in de caraiben en heb daar blaasontsteking opgelopen. Op advies van de dokter heb ik zoveel mogelijk water gedronken en kiwi's en sinaasappels gegeten. Ik had na 3 dagen ook geen pijn meer. Eenmaal in ned ben ik niet meer naar de dokter geweest wat achteraf ontzettend stom is geweest want heb in juni ergens pijn gehad aan mijn rechternier. Heb toen in het ziekenhuis een bodycheck gehad en ze konden niks vinden. Maar ze wilden longembolie uitsluiten. Uiteindelijk best veel met harde buiken rondgelopen en op het werk aamgegeven dat ik graag wat minder wilde werken. Ben kok en sta af en toe in de bediening dus het was alleen maar staan. Daar kreeg ik in augustus weer dezelfde pijn snachts. Ben ik onder de douche gaan staan om de pijn te proberen te verzachten. Ij wilde mijn ondergoed aan doen na het douchen en 'tsjak' het voelde als een mes in mijn nier waardoor ik bijna kruipend en huilend men man wakker heb gemaakt en gezegd heb dat ik het niet meer kon uithouden. We zijn naar de nightcare geweest en daar zijn we doorverwezen naar het zkh. Waar ze dachten aan nierstuwing. De gyn wad een echo aan het maken van de kleine mup en had gelijk naar mijn nier gekeken en deze echo doorgestuurd naar de arts van de nieren (ff geen idee hoe het heet