Snap
  • Zwanger

Nieuwe ronde. nieuwe kansen!

De afspraken zijn weer gemaakt, nieuwe ronde nieuwe kansen.... Kom maar op!

Daar zijn we weer... terug in het ziekenhuis...

Er wordt kort stil gestaan bij de helaas mislukte 1e ronde, en bij de helaas schaarse opbrengst van maar 1 bevrucht eitje...

beetje onwennig zit ik op mijn stoel te draaien als het gesprek komt op de punctie.... No way, die helse pijn wil ik niet nogmaals ervaren! Enigszins verbaasd begint de arts zelf over de mogelijkheid de punctie onder algehele narcose te doen,( wat ik uiteraard zelf al had gevonden ;-)  simpel weg omdat de vorige keer mijn eierstokken zo 'danste' waardoor de punctie bijna onmogelijk was. 

Thank god! een punctie onder narcose.. een nieuw behandelplan, Kortom nieuwe ronde, nieuwe kansen...!

Zo relaxed als mijn partner en ik er in de voorronde in staan is fantastisch, we weten immers wat ons te wachten staat.

Maar toch de eerste avond, van de eerste spuit.. geeft tranen... daar gaan we weer.. Waarom, waarom is het ons niet op de natuurlijke manier gegeven, maar positief als we zijn even slikken en weer door gaan!

En nu, naar inmiddels 21 dagen spuiten moet ik zeggen het gaat goed!  Het is niet meer niet nieuw of eng en ik zit niet meer dag en nacht op internet forums te lezen bij ieder kwaaltje of vreemd iets wat er is.

En ja hoor, ook de reactie van de hormonen is er weer.. minder dan de vorige keer..Maar toch ze zijn er weer, huilen zonder weten wat er is, boos en onredelijk zijn, of lekker opvliegend ! Arm lief vriendje die door al deze buien mij naast moet staan ;)

Alles komt goed !


8 jaar geleden

Holy cosnice data batman. Lol!

8 jaar geleden

Zo trots op hoe jullie je er door heen slaan, toppertjes! ❤️ Hopen dat jullie over 9 maanden jullie kleintje mogen vast houden, duim heel erg hard!

8 jaar geleden

sterkte en succes in deze spannende tijd. Ik hoop dat jullie snel je wonder vast mogen houden!