Snap
  • Zwanger

Nieuwe maand, nieuwe kansen in overvloed

Inmiddels ruim 2 weken verder na onze miskraam staat ons leven weer op de rit.

Ik heb na de operatie nog veel last gehad van mijn spieren maar ik ben donderdags en vrijdags wel de hele dag aan het werk gegaan en dat ging goed.  Ik heb nog erg last gehad van de narcose, ik sliep slecht en ik had nachtmerries. Ik dacht echt dat dit door de narcose kwam, maar eigenlijk nemen mijn emoties onbewust een loopje met mij in de nacht. Ik krijg dan ook te horen van mijn vriend dat ik erg onrustig ben, schreeuwend en huilend wakker word en uiteraard..... gaat dat over dode babytjes en miskramen. Komt wel goed, het overheerst niet.

Ik heb na de operatie ook Down under nogal last gehad, door de anti biotica kreeg ik schimmel dus ik zit nu na 2 weken alsnog aan de medicijnen. Maar alles beter dan de weeën die ik heb gevoeld. Ik weet nu wel wat pijn is, ik heb er wel een goede pijngrens aan over gehouden.  Ik lach maar als ik mijn teen stoot aan de onderkant van de deur want tja... relatief gezien...

Hoe dan ook, ik heb het leven direct weer opgepakt. Het weekend na de operatie is zwaar geweest want mijn kleine zusje werd alweer 14 dus ik zag mijn hele familie. Niemand wil het eerste woord zeggen en toch kijken ze allemaal om een hoekje naar je. Dan heb ik ook nog een hele leuke tante die slecht is in hints want ze bleef erover doorgaan toen de visite weg was. Uiteindelijk sprongen mn vriend en neef in dat het nu wel duidelijk is en dat mies totaal geen behoefte heeft om te luisteren naar hoe jou 20 miskramen waren van 40 jaar geleden. Eind goed al goed. Ik was wel erg moe toen ik thuis kwam en we zijn ook gelijk maar gaan slapen. *Mijn tante is trotse oma en ook nog eens oma to be want haar schoondochter was 4 weken verder dan ik zelf eigenlijk was*

Ik ben onlangs met mijn ongemakken bij de dokter geweest en ze heeft toen ook mijn baarmoeder bekeken.. tenminste met zo een eendenbek (geen pretje ook he).;Dat zag er erg goed uit zei ze.. Ze is ook op de hoogte dat onze wens alleen maar groter is. Ze wees mij er wel op dat ik beter even een zwangerschapstest zou doen zodat ik zeker wist dat het hcg uit mn lijf was. En dus gelijk naar de action zo een goedkope test gehaald. We hebben even dik gehigh vijft  (hihi) op ons negatieve resultaat. Inmiddels zijn dus ook de ovulatie testen weer in overvloed aanwezig.. en ja hoor.. we zien de verkleuring komen.

Ik hoef jullie niet te vertellen wat dat betekent.

Ik hoop dat de testen correct zijn en we op het juiste moment "klussen". Om en nabij 5 mei  kan ik mijn menstruatie verwachten ALS dit echt mijn eisprong is (geen knaller maar wel onderweg). Jammer dat ik door mijn ongemakken mijn cervixslijm niet kan meten, zou makkelijker zijn.

13 mei heb ik trouwens de na controle van de curretage. 

Ik heb jullie hiermee denk ik genoeg op de hoogte gesteld van hoe het er nu voor staat. Ik waardeer nog steeds adviezen! Niet alleen over de verwerking van de miskraam maar ook als het gaat om de wens naar een kindje.

 

7 jaar geleden

Ik vind het heel knap dat je de dingen weer zo snel opgepakt hebt, kan me inbeelden dat het niet makkelijk is. En de verhalen inderdaad, die stop je niet. Heel veel sterkte!

7 jaar geleden

Wat goed dat je weer hoop hebt! Hoop doet leven zeggen ze wel... Heel veel succes!