Snap

Nieuwe blogger: Anne Tel stelt zich voor

Hallo mama's,

Mijn naam is Anne Tel, ik ben 36 jaar en moeder van Felicia, een IVF-baby.

Daarnaast ben ik schrijfster van het boek 'Paaseitjes zoeken in het AMC'. Het boek gaat over mijn lange weg naar het moederschap. Zwanger worden ging niet vanzelf, het duurde 5 jaar in totaal. Na 6x IUI inseminaties en 3 IVF behandelingen en meer dan 100 ziekenhuisbezoeken is het uiteindelijk gelukt. Op 21 juni 2011 is mijn prachtige dochter Felicia geboren. Ze is elke dag een cadeautje, het is heerlijk om moeder te zijn.

Over mijn IVF traject heb ik mijn boek geschreven. Ik wil mijn ervaringen delen, omdat ik denk dat anderen er wat aan hebben en kunnen begrijpen wat het inhoudt. Ook wil ik dat mijn verhaal andere mensen hoop zal geven.

Hoe heftig een IVF traject kan zijn, ik ben erg dankbaar dat we in Nederland 3 IVF behandelingen vergoed krijgen. Vorige week is door het kabinet besloten dat dat recht behouden blijft. Gelukkig maar, want 1 op de 6 stellen heeft vruchtbaarheidsproblemen. Het is fijn dat we de natuur een handje kunnen helpen, zodat voor veel mensen zoals ik hun kinderwens alsnog in vervulling kunnen laten gaan. Helaas dat het niet voor iedereen goed afloopt en is het een kwestie van geluk.

Mijn eerste proefdruk van mijn boek is a.s. donderdag gepland op de 1e verjaardag van mijn dochter. Over 2-3 weken ligt mijn boek in de (online) boekhandels.

Groet,

Anne Tel

www.annetel.nl

facebook.com/paaseitjes