Snap

Nieuwe behandeling in zicht!!

Gisteren goed nieuws gekregen. Een ontspannen tijd tegemoet gaan!!!!!

Gisteren in het ziekenhuis in Amsterdam geweest. Er zou een echo gemaakt worden om te kijken of mijn lichaam de miskraam goed opgelost had. Bij binnenkomst al onduidelijkheid, de verpleegkundige die de echo zou maken was in de veronderstelling dat ik nog zwanger was.. Pff het verhaal opnieuw uitgelegd en de echo kon gemaakt worden. Goed nieuws gekregen, mijn lichaam had alles goed schoongemaakt en er hoefde geen verdere maatregelen getroffen te worden. Klinkt natuurlijk heel gek dat ik dat goed nieuws noem maar dit liever dan nog een curretage. 

Gelijk stelde de verpleegkundige de vraag of ik direct verder wilde. Ja zei ik dit traject van pil slikken, spuiten zetten en punctie met eventuele terugplaatsing duurt al zo lang. Na overleg met de gynaecoloog vertelde ze mij dat ik mijn eerste echte menstruatie al mag starten.  Wel moet ik de eerste dag van mijn menstruatie contact opnemen om te kijken of er gelijk plek is om me in te plannen.  Daar ga ik wel vanuit, dus gelukkig mag ik gelijk door. 

Eindelijk het gevoel de achtbaan van emoties uit te kunnen stappen en van een afstandje alles te kunnen bekijken.  Ja alles is heel heftig geweest en ja op bepaalde momenten doet het nog steeds pijn. Maar omdat ik vanaf het allereerste begin al een fout gevoel had bij deze zwangerschap is alles wel vrij snel weer rustig in mijn hoofd. Ik zie dit dan ook niet als het eindstation maar als een nieuw begin waar nog vele kansen liggen op ons langverwachte 2e wonder!!

7 jaar geleden

Dank je wel. En wat mooi dat je nu een zoontje hebt mogen krijgen na je miskraam. Ik zeg altijd het leven loopt zoals het moet leven en alles gebeurd met een reden. Ik hoop dat jij je miskraam ook een plekje hebt kunnen geven.

7 jaar geleden

Goed nieuws inderdad. En je zegt het heel mooi inderdaad. Elk einde is een nieuw begin. Zonder mijn miskraam had ik nu ook ons lieve zoontje niet gehad! Heel veel succes!