Snap

Nieuw wondertje?

Zo benieuwd! vandaag de dag dat ik ongesteld moet worden . Normaal voel ik het wel aankomen, maar geen last van me buik dit keer .wel heb ik het idee dat me borsten voller zijn!

Moet er toch maar een keer van komen , dit zal mijn eerst blog worden. lees al een tijde mee maar dit was voor mij de gelegenheid om zelf eens wat te delen!

Zo benieuwd! vandaag de dag dat ik ongesteld moet worden . Normaal voel ik het wel aankomen, maar nog geen last van me buik dit keer . (normaal voel ik het al dagen rommelen )Wel heb ik het idee dat me borsten voller zijn!Ben benieuwd of het dan eindelijk zo ver is! We wachten nog wel een week met een test doen, de laatste keer was ik 4 dagen over tijd. Wij een test gehaald ............... negatief, 2 uur later werd ik ongesteld dat was echt een domper. Voor al om dat we zo graag een tweede kindje willen. Heb echt geprobeerd om er niet zo mee bezig te zijn, maar moet zegen dat dat mij best moeilijk afgaat. Ben benieuwd hoe andere dit ervaren ..... hoe was of is het voor jullie om elke maand maar af te wachten?

Bij mijn eertse zwangerschap , was ik er ook zo mee bezig. Na 3 maanden hebben we met mekaar afgesproken dat we het gewoon zouden afwachten en niet meer zo mee bezig zouden zijn. De volgende ongesteltheid bleef uit, maar omdat ik dat dus niet had bijgehouden! kwam ik er 2 weken later achter dat we zwanger waren!

De volgende blog zullen we het weten!! wat zal de test aan geven positief of toch negatief

10 jaar geleden

Spannend hoor. Wij zitten in hetzelfde schuitje. We willen ook heel graag een tweede kindje en zijn nu bijna een half jaar bezig met proberen. Ik ben er ook veeeeel te veel mee bezig. Maar ja, probeer maar eens om er níet mee bezig te zijn als je iets zo graag wil. Ik help het je hopen, ik duim in ieder geval voor je mee!!!

10 jaar geleden

Nog heel eventjes wachten dus. Vooral proberen niet te veel bij stil te staan daardoor kan de ongesteldheid ook wat langer uitblijven waardoor je misschien alsnog een verkeerd idee kan krijgen. Succes!

10 jaar geleden

Spannend!