Snap
  • Zwanger
  • Babyspullen

NIEUW! en nu met 35 euro introductie korting en gratis verzending bij VIPbabydeals.

2 keer zoveel heerlijke, gezonde, zelfbereide maaltijden. Voor het hele gezin! De Babycook Original Classic was al een succes, maar met de nieuwe Babycook Duo 4-in-1 stoomkoker en mixer kan tegelijkertijd voor meerdere kinderen een gezonde maaltijd worden bereid. In minder dan 20 minuten zetten ouders een gezond babyhapje en peutermaaltijd op tafel.

De mogelijkheden voor gerechten zijn eindeloos, of het nu gaat om aardappelpuree of soep, het stomen van groente en vis waarbij vitamines behouden blijven, het mixen van cakebeslag en smoothies. Ook ontdooien en opwarmen gaat heel simpel in de Babycook Duo. Door het ‘Easy Clip’ openings- en sluitsysteem is de Babycook Duo met één hand te bedienen en dankzij de twee grote kommen (2 x 1100 ml) kunnen ouders meerdere maaltijden voorbereiden. Het vernieuwde mes met ‘cyclooneffect’ zorgt voor doelmatig en geleidelijk mixen en heeft geen enkele moeite met grote hoeveelheden. Door het fraaie design past de Babycook op het aanrecht van elk huis

De Babycook De Babycook van Béaba is al jaren een ongekend succes in Frankrijk en België en ook in Nederland wordt hij steeds populairder. De Babycook is namelijk uitgeroepen tot Best Baby & Infant Product 2007. De Babycook is een klein keukenapparaat dat speciaal ontworpen is om te beantwoorden aan de specifieke kenmerken van gezonde babyvoeding. Met de Babycook van BÉABA wordt het eten gestoomd, de meest gezonde manier van voedselbereiding. Zo blijven alle vitamines en mineralen optimaal bewaard.

Met dit handige keukenhulpje kun je stomen, mixen, ontdooien en verwarmen. Ideaal voor fruithapje, lunch of warme maaltijd én zo klaar. Je hoeft geen zout, vet of suiker toe te voegen. De smaakvolle gerechten uit de Babycook bevorderen de smaak- en spraakontwikkeling van je baby. Zelf koken met de Babycook is uiteindelijk veel voordeliger dan potjes. De aankoop is binnen 8-9 weken terugverdiend. Ga snel naar VIPbabydeals voor meer informatie!