Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

niet gepland maar o zooo gewild !

Ik voelde het meteen. Ik ben zwanger ! Heel men wereld stond op zen kop

ik wou al een tijdje een kindje,vriend nog niet. Aan de anticonceptiepil maar geen flauw idee dat die 3 maanden niet werkt als je ziek bent geweest(bijsluiter nooit goed gelezen :$) 

Op een dag werd ik wakker en merkte het gelijk ! Ik ben zwanger. Ik had gelijk het mamagevoel :) 4 testen gedaan en jahoor alle 4 positief. Kon wel huilen van geluk maar hoe vertel ik dit mijn vriend? Hij wou nog geen kinderen terwijl het allemaal wel goed zit. Al 7 jaar een relatie een mooi huisje samen en allebei werk. Ik belde hem om het nieuws te vertellen en hij geloofde het niet. Toen hij thuis kwam zag hij de testen en geloofde het. Toch was hij wel gelukkig maar ook geschrokken. Ik ben 28 en Hij 25. Ik wou Heel graag hij nog niet. Na mate de zwangerschap en de echo's begon Hij zich steeds meer papa te voelen en genoot van elk schopje dat ze gaf. Ik Had een top zwangerschap nergens last van dus we hebben er intens van kunnen genieten. De 20 weken echo JIPPIE het wordt een meisje en ze is Helemaal gezond. We Zijn gelijk gaan shoppen :) papa had in 1 x alles over voor zen dochter en ze was er nog geen eens. 40 weken zwanger alles klaar maar nog geen beweging. Papa hield elk kikje in de gaten,had wel voorweeen,ongerust de verloskundige gebeld maar het was nog niet zo ver. Papa Balen. 10 dagen later zou ik ingeleid gaan worden maar dinsDagsnachts kwamen de hevige weeen,papa in paniek als een gek naar het ziekenhuis geracet. Om 02.00uur werden me vliezen gebroken en kon het beginnen. Om 6 uur mocht ik gaan persen en zo mooi papa zat ook mee te puffen en te persen. 06.59 uur is ons mooie wondertje Jayenna geboren en papa heeft ze nooit meer los gelaten. Alles heeft hij voor haar over !! As donderdag wordt Ze alweer 1 jaar. De tijd is gevlogen. We genieten elke Dag intens van haar en prijzen ons gelukkig met zo een mooi wondertje want het is niet van zelf sprekend !

Het mooiste wat Er is mama en papa zijn 

9 jaar geleden

fijne verhaal en papa ook blij en ook heel wonder kindje

9 jaar geleden

Hier een soort zelfde verhaal. Ook onverwacht zwanger, Hier een papa die eerst enorm moest wennen aan het papa worden. Maar nu geen moment meer kan voorstellen zonder zijn dochter! Het zijn echt twee handen op een buik. Mijn dame is nu 2 jaar. <3

9 jaar geleden

Doen we zeker dank je wel :)

9 jaar geleden

Wat fijn dat ook papa er helemaal blij mee is! Geniet ervan!