Snap

Newbornshoot Daisy, 4 weken oud

Vanmorgen stond er een newbornshoot gepland. Daisy, 4 weekjes oud, kwam samen met haar ouders naar de studio voor een fotoshoot. Lees meer!

Vanmorgen stond er een newbornshoot gepland. Daisy, 4 weekjes oud, kwam samen met haar ouders naar de studio voor een fotoshoot. Daisy lag heerlijk te slapen toen ze aankwam en het eerste gedeelte van de shoot verbleef ze in haar eigen dromenlandje waardoor ik lekker rustig met haar kon werken. Dat leverde al gauw prachtige, vertederende foto's op en op de achtergrond hoorde ik haar moeder helemaal vertederd raken. En dát geeft míj dan weer een geweldig gevoel!


Newbornshoot

Na haar voeding viel Daisy weer terug in haar slaapje. toen ze wakker werd hebben we ook nog mooie foto's kunnen maken met haar mooie, blauwe, oogjes open en natuurlijk samen met haar trotse ouders.

Al met al een heerlijke, ontspannen, newbornshoot met een prachtig resultaat. Aan de ouders nu de leuke taak om mooie foto's uit te kiezen. Ik ben benieuwd wat de keuze gaat worden.

's Middags had ik een afspraak met iemand van een Kinderdagverblijf hier in Lisse. Als Kinderdagverblijf staan zij komende maandag 24 september op de jaarmarkt in Lisse en zij hadden mij benaderd met de vraag of wij een samenwerking aan zouden kunnen gaan. Na een heel goed gesprek met elkaar gaan we een leuke actie doen.

Daarvoor vroegen zij of ik iets van beeldmateriaal beschikbaar wilde stellen voor in de stand op de markt. Natuurlijk wilde ik dat wel, dus ik heb een mooi canvas van een bolle buik laten maken én een afdruk van een mooie babyfoto. Deze zijn vanmiddag opgehaald en ik ben benieuwd hoe het er in de stand uit komt te zien.

Daarna natuurlijk door aan het afwerken van de fotoshoots die er nog stonden van voor onze vakantie. Die wil ik toch zo snel mogelijk af gaan maken om de foto's aan de mensen te kunnen geven.

Een heerlijke werkdag zo aan het begin van deze week. Dat er nog vele mogen volgen :)

10 jaar geleden

Wat een mooie baan, lijkt me erg leuk die hommeltjes op foto te zetten. Ik vind het altijd zonde dat shoots zo duur zijn. We hebben zelf een goeie camera gekocht en maken daar veel foto's mee.