Snap
  • Zwanger
  • #mom
  • #zwanger
  • #miskraam
  • 1opde6
  • 3onder3

Na mijn eerste zwangerschap ging het mis.

.

Mijn eerste zwangerschap ging echt top. Tuurlijk had ik wat kwaaltjes, maar dit mocht de pret niet drukken. De weg naar deze zwangerschap ging ook niet heel makkelijk. Ik heb namelijk PCOS (dit hoor je steeds meer). Na wat nodige hulp werd ik al gauw zwanger en jahoor daar was ons eerste zoontje Dex.

Omdat het zwanger worden bij ons niet helemaal makkelijk ging besloten we dat we toch best wel snel er weer voor wilden gaan. Dex was 5 maandjes en toen kwam ik er achter dat ik spontaan zwanger was geworden..van een TWEELING. wat een schok, maar zo geweldig. De eerste echo met 6 weken zagen wij 2 hele mooie hartjes kloppen. Ik werd door gestuurd naar het ziekenhuis natuurlijk en hier kreeg ik met 8 weken weer een echo, maar wat zag dit er raar uit..

Het ene kindje zat in veel vruchtwater en het andere kindje in amper vruchtwater, ze konden hier niet veel over zeggen, behalve dat het kindje met te weinig vruchtwater het waarschijnlijk niet zou overleven.

Twee hele lange weken later mochten we weer voor een echo, zo zenuwachtig dat ik was met een naar onderbuikgevoel. Op de echo was geen enkel kloppend hartje meer te zien, geen van beide kindjes heeft het overleeft en zijn gestopt met groeien bij 9 weken.. hier begonnen de lange maanden.

Wij hadden gekozen voor pillen, om de miskraam op te wekken..1 kindje heb ik kunnen zien maar de andere helaas niet..na 3,5 maand was ik pas schoon door middel van hulp (mini curettage). Hierna mocht ik weer beginnen aan de hormoonbehandeling voor een 2e kindje, want ja de wens bleef natuurlijk..ik werd gelijk zwanger maar helaas ook dit ging mis.. verdenking mola-zwangerschap. Met spoed gecurreteerd.

Daar ging het vertrouwen in mijn lichaam. Toch heb ik nooit opgegeven. Na 3 a 4 maanden werd ik zwanger van ons 2e zoontje Jace, wat was ik bang maar deze zwangerschap ging goed!!!

Jace is nu alweer 6,5 maand en guess what, hij word grote broer een spontane zwangerschap (en een hele grote verrassing voor ons) wie had dit gedacht zeg..

Wil jij mijn 3e zwangerschap volgen met straks 3 kindjes onder de 3, volg mij dan!

Instagram: jaimy_huijsmans

3 jaar geleden

Zeg dat meer! Genieten gaan wij zeker. Jij ook met je mooie meiden.

3 jaar geleden

Wat een rollercoaster he Jaim.. Veel geluk deze zwangerschap en met je 3 kerels straks!